KAYMAKAMDAN GECEYLE İLGİLİ YAZILI AÇIKLAMA

Alanya'da dün gece yaşanan olayların ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir değerlendirme toplantısı yapıldı

KAYMAKAMDAN GECEYLE İLGİLİ YAZILI AÇIKLAMA

Alanya genelinde olumsuz olayların meydana gelmesinin ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Kamu Kurum ve Kuruluşlarının idarecileri ve şehrin ileri gelenleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. 

banner111
Değerlendirme toplantısının ardından bir açıklama yapan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven “1 Polis Memuru ve 3 vatandaş olaylarda hafif yaralanmış ve ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. 5 iş yerinde de az miktarda maddi hasar meydana gelmiş olup bunun tespitleri yapılmıştır. Öte yandan dünkü olaylardan sonra gözaltına alınan 33 kişi İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile serbest bırakılmıştır. Bunun dışında ilçemizde herhangi bir iş yerinde olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Bu konuda Kamu Kurumları tarafından yapılan açıklamalara itibar edilmesi, bunun dışında sosyal medyada bir kısım asılsız ifadelere ve haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Devletin Kolluk Kuvvetleri ve bütün birimleri görevinin başındadır ve gerekli tüm önlemler alınmaktadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 16:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83