'Kurduğum odayı büyütmek için hizmete talip oldum'

Oda Başkan Adayı Paşa Özkan, "Benim için kendi evladım nasıl değerliyse, 19 yıl önce Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldığım Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası da bir o kadar değerli ve kıymetlidir. Ben inanıyorum ki, üyelerimiz 7 Ocak'ta sandıkta Oda Yönetimi'nin değişmesi yönünde tavrını ortaya koyacak, biz de 8 Ocak'ta gelişim için projelerimizi hizmete katacağız" dedi.

'Kurduğum odayı büyütmek için hizmete talip oldum'
Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Genel Kurulu, 7 Ocak Pazar günü Belediye Düğün Salonu'nda yapılacak. 984 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Genel Kurul'da Mevcut Oda Başkanı Doğan Bacak'a karşı Oda Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Adayı Paşa Özkan başkanlık için yarışacak. 

'1998 Yılında Tek Çatı Altında Topladık'

Üç aydır 7 Ocak'ta yapılacak Genel Kurul öncesinde seçim kampanyası yürüten Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkan Adayı Paşa Özkan, 1986 yılında başladığı ulaşım sektöründeki sorunların çözümü için bir dönem de başkan olarak hizmet yapmak istediğini açıkladı. Alanya'da 1998 yılında kurulan Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası'nda Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığını da ifade eden Oda Başkan Adayı Özkan, "1986 yılından buyana ulaşım sektörüne hizmet veren birisiyim. 1998 yılında Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis taşımacılığı yapan üyelerimizin sorunlarının daha hızlı ve etkin bir şekilde çözülmesi için tek çatı altında topladık." dedi.

'Dün Geldiğim Yeri Unutmadım'

Özkan, "19 yıl önce Odamız Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak girdiğim bu sektörde Oda Başkan Vekilliği olarak üyelerime hizmet verdim. Her zaman ulaşım sektörünün içersinde görev almak, üyeme hizmet etmekten de her zaman onur duydum. Oda Başkan Vekilliği görevimde bile servis aracımın şoförlüğünü kendim yaparak, hem ulaşım sektörünün içinden birisi olduğumu unutmadım, hem de öğrencilerimize daha kaliteli hizmet sundum. Dün geldiğim yeri unutmadım, yarın da geleceğim noktada beni sandıkta tercih edehleri unutmayacak, onlara vefasızlık yapmayacağım. Çünkü 19 yıl önce kurduğumuz Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası benim bir evladım gibi. Benim evladım nasıl yanımda değerli ve kıymetliyse 19 yıl önce Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldığım Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası da bir o kadar değerli ve kıymetlidir. Nasıl bir baba kendi evladına düştüğünde kucak açıyorsa ben de bugün sorunların çözümüne ilişkin çalışma yapamayan, bayrağı dalgalanmayan odamızı daha ileriye taşımak için kucak açmak zorundaydım. Kendi ellerimizle büyüttüğümüz ve bugünlere kadar getirdiğimiz odamızı sahipsiz ve üyelerimizi de yalnız bırakamayız." diye konuştu.

'Alanya Ulaşımı Türkiye'de Örnek Olacak'

Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Benim derdim makam ve mevki değil. Benim bir tek amacım var o da üyelere hizmet etmek. Ulaşım sektörünün sorunlarına kalıcı çözüm üretmek istiyorum. Serviscilerin problemlerini çözmek ve onların daha iyi bir ortamda hizmet vermelerini sağlamayı planlıyorum. 19 yıllık odamızın bir apartman dairesinde değil, kendi bağımsız binasında üyelerime hizmet vermeyerini hedefliyor, bu yönde projelerimizi hizmete katmak istiyorum. Kendi mesleğin içersinden gelmiş birisi olarak üyelerimizin gelirini arttırmak, giderlerini zaltmak için akaryakıt istasyonlarından, sanayideki bazı şirketlerle indirimli anlaşmalar yaparak, üyelerimizin cebine çok para girmesi ve az para çıkması yönünde çalışmalarım var. Her üyeme eşit ve adil hizmet vermek, seçilmem halinde bana oy veren üyeme nasıl değer veriyorsam, vermeyen üyeme de o kadar değer vereceğim. Ulaşım sektörünü, 'Ben' anlayışı yerine biz anlayışı ile yöneterek, devlet büyüklerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkanım Sayın Adem Murat Yücel ile ortaklaşa çalışarak, üreteceğimiz projelerle Alanya ulaşımını Türkiye'de örnek olmasına öncülük edeceğiz. Bizim gelişim projeerini hizmete katmamız, Alanya ulaşımının Türkiye'de örnek olması içinde 7 Ocak'ta meslektaşlarımın sandıkta değişimden yana tavır koymaları gerekiyor. Ben inanıyorum ki, 7 Ocak'ta sandıkta Paşa Özkan'ı tercih edip, gelecek 4 yılda ulaşımı geliştirmemize vesile olacaklardır. Bu vesileyle seçim kampanyamızda bizlere kapısını açan, gönül veren ve destek ve dualarıyla yanımızda olan meslektaşlarıma ve Alanyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnşallah 7 Ocak'ta bir değişime imza atıp, 8 Ocak'ta gelişim noktasında projelerimizi de hizmete katarız."

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83