Ak Parti Alanya çalıştayda buluşuyor

Toklu tüm Ak Parti yönetim kurulu üyelerini ve Belediye Meclis Üyelerini Afyon Çalıştay Kampı'nda bir araya getiriyor.

Ak Parti Alanya çalıştayda buluşuyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mimar Mustafa Toklu tüm yönetim kurulu üyelerini ve Ak Partili Belediye Meclis Üyelerini Afyon Çalıştay Kampı'nda bir araya getiriyor.

banner111
Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı Çalıştay'da teşkilat olarak yapılması planlanan projeler ve stratejilerin belirleneceği aynı zamanda da tüm teşkilat mensupları arasında kaynaşma sağlanacağı belirtildi.

Afyon May Termal Otel’de yapılacak kampa  Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’un da katılacağı ve Seçim İşleri ile alakalı istişarelerde bulunulacağı ayrıca çeşitli kişisel gelişim seminerlerinin yapılacağı bildirildi.

İŞTE PROGRAM

Kamp, 5 Ocak (yarın) başlayacak ve 7 Ocak'ta son bulacak. Programa göre yarın 14.00'da Afyon'da olması beklenen partililer akşam yemeğinin ardından ilk gün bir toplantı yaparak günü tamamlayacak.

Kampın ikinci güne ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun bir konferans verecek. Sorgun'un ardından ise Pınar Yetkin partililere İletişim, Motivasyon ve Stres Yönetimi'ni anlatacak.  Aynı gün İhsan Ataöv, Protokol ve Nezaket Yönetimi semineri düzenleyecek. 

7 Ocak Pazar günü ise kamp programı değerlendirilecek ve Alanya'ya dönülecek. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 15:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83