MAHMUTLAR'A 20 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü içme suyu sorununu çözmek için Mahmutlar’a 20 milyon liralık yatırım yaptı.

MAHMUTLAR'A 20 MİLYON LİRALIK YATIRIM

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürü Faruk Karaçay, yapılan çalışmaları yerinde görmek için Alanya’ya geldi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile bir araya gelen Akçay, Uğurlu, Kuzyaka, Sapadere, Değirmendere, Bıçakçı ve Hisariçi Mahalle muhtarları ile Gedevet Yaylası Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği Başkanı İbrahim Işık’ın bölgelerindeki su ile ilgili talepleri dinledi. Yapılan görüşmenin ardından Gedevet Yaylası, Sapadere, Bıçakçı, Uğurlu ve Değirmendere mahallelerinin su sorunu yaşayan bölgeleri için en kısa sürede sondaj çalışması yapılması kararlaştırıldı. Hisariçi Mahallesi’nin bazı bölgelerinde yaşanan kanalizasyon sorununun da 2017 yılı içinde yapılması planlandı.

banner111
 
Muhtarlarla görüşmenin ardından Asat Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile birlikte Mahmutlar Mahallesine gitti. Burada tamamlanmak üzere olan içme suyu ve alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgi alan Karaçay, Mahmutlar sakinlerini dinledi Mahalle Muhtarı Ahmet Top ile bir araya geldi. Mahmutlar’a 20 milyon liralık içme suyu çalışması yaptıklarını belirten Karaçay, “ bu bölgenin alt yapısı oldukça yetersiz. Bu nedenle yaşanan su sorununu yaptığımız bu çalışmayla çözdük. Çalışma nedeniyle bozulan yolların da bayramdan hemen sonra bakım ve onarımını yapacağız “ dedi. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Asat Genel Müdürümüz Faruk Karaçay ile içme suyu sorunu yaşayan mahallelerimizin muhtarlarını ve Gedevet Yaylası Derneği yetkililerini buluşturduk. Bu sorunu gidermek için kısa sürede çalışmalara başlanacak. Mahmutlar’a bugüne kadar bir kalemde yapılan en büyük yatırımı yaptık. Çalışma sırası ve sonrasında vatandaşlarımızın bazı sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ancak çok büyük bir yatırım ve Mahmutlar’ın içme suyu sorununu çözecek bir çalışmaydı. Artık sonuna geldik. Bayramdan sonra bozulan yerleri de yaparak Mahmutlar’ı bu sorunlardan kurtaracağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 17:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83