MİNİK KADER VE ANNESİNİN CENAZESİ ALINDI

Gündoğmuş'da damadı tarafından öldürülen kadın ve 4 yaşındaki kızının cenazeleri adli tıp morgundan alındı.

MİNİK KADER VE ANNESİNİN CENAZESİ ALINDI

 Olay, Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi Çiçekoluk Mahallesinde dün akşam meydana gelmişti. İddiaya göre, Kadir G., aynı zamanda amcasının kızı olan eşi Ayten G.'ye sürekli şiddet uyguladığı gerekçesiyle bir süre önce mahkeme tarafından uzaklaştırma cezası aldı. Mahkeme kararına rağmen şiddet devam edince Ayten G., Antalya Sığınma evine yerleştirildi. Kadir G.(30) eşiyle aralarının bozulmasından kayınvalidesi Şükran Gülçelik'i (45) sorumlu tutarak tehdit ettiği öne sürüldü. Kadir G., dün akşam saatlerinde mahallenin 1 buçuk kilometre dışında bulunan Pelitlidöşek mevkiindeki keçi ağılında kayınvalidesi ve 4 yaşındaki baldızı Zeynep Kader Gülçelik'i silahla vurarak öldürdü.

banner111
Kayınvalideye 15, Minik Zeynep Kader'e 2 saçma

Silah sesini duyanların durumu jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, cesetle karşılaştı. Çevrede araştırma başlatan ekipler kısa sürede zanlı Kadir G.'yi yakaladı. Anne ve minik kızın cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otopside yapılan ön incelemede kayınvalide Şükran Gülçelik'in vücudunda 15, Zeynep Kader'in ise 2 av tüfeği saçması tespit edildi.

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Şükran ve Zeynep Kader Gülçelik'in cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı. Cenazelerin Çiçekoluk Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi. 

Cinayet zanlısından 'Özgecan Aslan' paylaşımı

Öte yandan cinayet zanlısı Kadir G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadir G.'nin yakın bir zamanda Özgecan Aslan cinayetine tepki amaçlı bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. Zanlının hesabından Özgecan Aslan fotoğrafıyla birlikte "Uyumayın, uyumayalım bu gece. Bir düşünün nasıl korkmuştur acaba? Ne kadar acımıştır canı? Anne diye bağırmış mıdır? Bağırmaktan sesi kısılmış mıdır? Dua etmiş midir Allah'a bir an önce bitsin diye? Yalvarmış mıdır katillerine? Uyumayalım bugün, bir damla uyku girmesin gözlerimize ve hep bir ağızdan Amin diyelim" notunu paylaştığı görüldü.


Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83