MUHASEBECİLERDEN YÜCEL’E ZİYARET

Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

MUHASEBECİLERDEN YÜCEL’E ZİYARET

 Yeni göreve seçilen Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yücel’i ziyaret ederek, oda ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Odanın yeni projeleri hakkında da Başkan Yücel’e bilgi veren Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kerim Gökçeoğlu, ‘’Türkiye genelinde 40 ilden daha büyük olan odamızın 523 üyesi bulunmaktadır. Ayrıca Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Türkiye’nin ilçelerde kurulan ilk mali ve müşavirler odası. Yeni yönetimimizle birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek odamızı ve projelerimizi paylaşıyoruz. Bugünde Alanya Belediye Başkanımızı ziyaret ettik.

banner111
Alanyamızı ve odamızın çalışmaları hakkında Başkanımızla görüştük. İnşallah 19 Temmuz’da Akdeniz Odalar Birliği’nin toplantısını yine ilk kez Alanya’da yapacağız, bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi

Başkan Yücel, yeni yönetimi tebrik ederek başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83