'MÜCADELEMİZ, KARARLILIĞIMIZ KORKMADAN SÜRECEK'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101.yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

'MÜCADELEMİZ, KARARLILIĞIMIZ KORKMADAN SÜRECEK'
Parti binasında gerçekleşen toplantıda konuşan ilçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu 18 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek olan tüm resmi etkinliklere katılacaklarını belirtti. Aynı gün saat 16.00’da TGB ve TLB ‘nin gerçekleştireceği anma etkinliklerine de katılacaklarını belirten Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Çanakkale Zaferi’ni kutladığımız bu mutlu günde milletimiz karşı kurulan yeni tuzaklarla savaşıyoruz. ABD ve İsrail destekli PKK bölücü terörün kalkışmasına karşı TSK ve güvenlik güçlerimizin 24 Temmuz 2015 tarihinde başlattığı Vatan Savunması bütün kararlılığı ile sürüyor. Kısa zaman içinde bölücülüğün bu hain kalkışması sonlandırılıp, milletimizin birliği sağlanacaktır. Bu duygularla buradan bir kez daha ilan ediyoruz. Meydanlardayız, korkmuyoruz, kararlıyız. 101 yıl önce Çanakkale’de olduğu gibi hazırız” dedi.

Kurtoğlu'nun açıklaması şöyle:

'Milletimizin 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin 101 yıl dönümü kutlu olsun. Bu zafer, Türk milletinin kuruluştan, kurtuluşa giden yolda dönüm noktası olmuştur. Batının emperyalist devletleri başta İngiltere, Fransa ve bunların sömürgeleri, Avustralya yeni Zelanda, Hindistan ordularından oluşan muazzam güçle Osmanlı Devletini parçalayıp, paylaşmak için Osmanlının baş şehri İstanbul’u almaları gerekiyordu. Bu muazzam güç Çanakkale’de ummadıkları bir direnişle karşılaştı. Türk milletinin çelikleşen direnci karşısında perişan halde geri püskürtülüp tarihlerinin en ağır yenilgisini tatmış oldular.

Bu büyük zafer Türk milletinin küllerinden yeniden yaratılışının yolunu açmıştır. Çanakkale Zaferini takip eden yıllar da kuruluş ve kurtuluş savaşımız gerçekleşmiş. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasıyla, milletimizin kazandığı zaferler taçlandırılmıştır. 

Günümüzde dün bizi parçalayıp bölüşmek isteyenler, türlü çeşitli planlarla uğradıkları bu ağır yenilginin öcünü almak için içimizden buldukları iş birlikçilerle yeni tuzaklar kurup yine vatanımızı bölüp parçalamak istemektedirler  Türk milleti Çanakkale Zaferi’ni Kurtuluş Savaşı’nı kendi öz gücü olan harbiyelisi mülkiyelisi, tıbbiyelisi, öğretmeni, liselisi, aydınları ile kahraman halkımız ve köylülerimizin, çelikleşmiş vatan savunma bilinç ve kararlılığı ile kazanmıştır.Tarihimiz bizlere zaferlerin ancak kendi öz gücüne dayanılarak gerçekleşeceğini öğretmektedir. NATO gibi Emperyalist ittifaklar hiçbir işe yaramadıkları gibi milletimizin başına belalar getirmesi kaçınılmazdır. 

Çanakkale Zaferi’ni kutladığımız bu mutlu günde milletimiz karşı kurulan yeni tuzaklarla savaşıyoruz. ABD ve İsrail destekli PKK bölücü terörün kalkışmasına karşı TSK ve güvenlik güçlerimizin 24 Temmuz 2015 tarihinde başlattığı vatan savunması bütün kararlılığı ile sürüyor. Kısa zaman içinde bölücülüğün bu hain kalkışması sonlandırılıp, milletimizin birliği sağlanacaktır.  Büyük kurtarıcımız Atatürk’ün “ Yurt da sulh, Cihanda sulh” ilkesinin yol göstericiliğine uygun olmayan milletimize ağır bedeller ödetecek olan  maceracı dış politikalara son verilip bölgemiz ülkeleri ile dostluk bağlarımızı güçlendirip bölgemizin barış ve refah bölgesi haline getirilmesi sağlanmalıdır. Bu yönde adımların atılması günümüzün en yakıcı görevi olarak önümüzde durmaktadır. Bunun ancak ülkemizin Washington ve Brüksel’den değil Ankara’dan yönetecek,Vatan Partisi’nin de içinde yer alacağı Milli hükümetle mümkün olacağını  milletimize bir kez daha hatırlatıyoruz ve milletimizin bu yoldaki çabalarımıza destek olmasını istiyoruz. Başka çıkış yolumuz yok.'

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83