ZAVLAK: BÜTÜN SORUMLULUK AKP'NİNDİR

MHP'nin Alanya'daki genç kuşak isimlerinden, 7 Haziran ve 1 Kasım Seçimleri sürecinde Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Hacı Mevlüt Zavlak, bombalı saldırıdan sonra ilk kez açıklamada bulundu.

ZAVLAK: BÜTÜN SORUMLULUK AKP'NİNDİR

Zavlak, 'Bombalı saldırılardan sonra, bu konuyu siyasi tartışma konusu yapmayalım diyenlere bende diyorum ki, Hayır arkadaş bu konu tam da siyasi mesele yapılacak bir konudur çünkü bugün yaşananlar Ankara Kütüphane'si Müdürü'nün değil siyaseten 14 senedir iktidarda bulunan AkP nin aldığı''ulusal ve uluslararası siyasi kararların'' sonucudur. Dolayısıylada bütün sorumluluk AKP nindir.' dedi.

banner111
Zavlak konuşmasına şöyle devam etti:

'Bütün bakanlar AKP'li, Mit Müsteşarı AKP'li hatta Genel Kurmay Başkanı AKP'nin kafasına uygun olsun diye yüzlerce kahraman subayı ordudan attık, yani o da AKP'li sayılır. Buna rağmen, Ankara'nın göbeğini terör örgütü yalama yapıcak ve ben eleştirmeyeceğim öyle mi? Suriye, Irak, Libya, Yemen, Mısır... Burnunuzu soktuğunuz her yerde rezil olduğunuz yetmezmiş gibi, birde oraların pisliğini sorununu buralara taşıdınız. Tabi buldunuz dişinize göre muhalefeti çiğneyip duruyorsunuz. Ama her kuşun etinin yenmeyeceğini de size öğreteceğiz' 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83