MUHTARLARA TERÖRLE MÜCADELE EĞİTİMİ

Alanya Kaymakamlığının talimatı doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Mahalle Muhtarlarına yönelik "Terör olaylarına müdahale şekli, şüpheli paket ve alınması gereken tedbirler" konulu eğitim toplantısı yapıldı.

MUHTARLARA TERÖRLE MÜCADELE EĞİTİMİ

 Yeni turizm sezonu öncesinde Alanya’da faaliyet gösteren tur operatörleri, tur rehberleri ile birlikte sektörün diğer temsilcilerine yönelik düzenlenen eğitim toplantısının ardından, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Mahalle Muhtarlarına da "Terörle Mücadele" kapsamında eğitim verildi.

banner111
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığınca Mahalle Muhtarlarına yönelik düzenlenen Terörle Mücadele eğitim toplantısında, terör guruplarının amaçları anlatıldı.  Eğitimde suç ve suçlularla mücadele yöntemleri anlatılarak 112, 155 ve 156 gibi ihbar hatlarının verimli bir şekilde kullanılması ve doğru bilgilendirmenin faydalı olacağı ifade edildi. Eğitimde terör olaylarına müdahale şekli, şüpheli paket ve alınması gereken tedbirler anlatılarak, terörün amacının halkı yıldırmak, korkutmak ve sindirmek olduğu belirtildi. Terör olayları ile ilgili eğitimlerin turizmciler, sivil toplum kuruluşları ve özel güvenlik birimlerine yönelik devam edeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83