'OLAY ALANYA HALKINI DERİNDEN YARALADI'

Alanya Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma Çalışma Grubu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik başkanlığında saat 12:00’da Sosyal Yardımlaşma ve Çalışma Grubu Yerel Gündem 21 Evi'nde toplandı.

'OLAY ALANYA HALKINI DERİNDEN YARALADI'

Ahmet Çelik, 13 Mart akşamı terör örrütleri tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda 37 kişinin hayatını kaybettiği, 71'de yaralının bulunduğu olayın Alanya halkını derinden yaraladığını söyledi.

banner111
Çelik sözlerine şöyle devam etti:

'Her ne olursa olsun insan hayatına kasteden tüm terör örgütlerini ve yandaşlarını lanetliyor ve kınıyoruz. Saldırı sonucunda hayatını kaybedenlere Alllah’tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin, vatanımızın başı sağ olsun. Kentimizin başlıca sorunlarından birisi olan işsizlik ve arkasından  gelen Ekonomik yoksulluk neticesinde ailelerin ve dolayısıyla çocuklarında etkilendiği bu kriz döneminde ailelere yapılabilecek maddi yardımlar ve meslek edindirme kursları yönünde yapılacak çalışmalar hakkında görüşme yapıldı. Kadınlara yönelik olarak “Ev Ekonomisi” konulu uzmanlar aracılığıyla panel düzenlenmesi görüşüldü. Kredi kartı kullanımı ile ilgili püf noktaları içeren bilgilendirici toplantıların yapılması için çalışmalar yapılmasına karar verildi.'  






Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83