SELFİE KAZASI MAĞDURU MUHAMMED'İN OKULUNDA HÜZÜN

Antalya'da asfalt üzerine yatıp selfie çekmeye çalışırken, üzerlerinden kamyonet geçmesi sonucu arkadaşıyla birlikte yaşamını yitiren Muhammet Bozkurt'un sınıfındaki sırası Bozkurt'un fotoğrafı ve çiçeklerle donatıldı

SELFİE KAZASI MAĞDURU MUHAMMED'İN OKULUNDA HÜZÜN
Antalya'da asfalta yatıp selfie çekmeye çalışırken, üzerlerinden kamyonet geçmesi sonucu yaşamını yitiren Muhammet Bozkurt'un okuduğu Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi 12-A sınıfında yas var. Sınıftan birçok arkadaşı Muhammet'in ölüm haberinin ardından taziye evine giderken, sınıfında da sessizlik hakim oldu. 
Sırasına çiçek ve Muhammet Bozkurt'un fotoğrafını bırakan arkadaşlarının üzüntüsüne ortak olan öğretmenleri ders işlemedi. Okulun içerisinde bulunan ekranlara Muhammet'in fotoğraflarından oluşan slaytlar yerleştirilirken okul Müdürü Adem Gökbelen, Muhammet Bozkurt'un derslerinde çok başarılı bir öğrenci olduğunu söyledi. Gökbelen, kaykay sporuyla ilgilenen Muhammet Bozkurt'un lisanslı basketbol oyuncusu olduğunu belirtti. 
Önceki gece meydana gelen kazada Muhammet Bozkurt (17) ve arkadaşı Çağlar Savaşçı (19) hayatını kaybetmiş, üç arkadaşları ise kazadan kıl payı kurtulmuştu. Gençlerin üzerinden geçen kamyonetin sürücüsü Uğur U. ise dün gece çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 12:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83