TURİZMCİ DİREKT SEFER İSTİYOR

Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Rus turistlerin gelmeyecek olmasının özellikle Kemer bölgesindeki bazı otelleri çok zorda bırakabileceğini söyledi

TURİZMCİ DİREKT SEFER İSTİYOR

Avrupa'dan Yürütülen çalışmaların ocak ayı içinde açıklanmasını beklediklerini belirten Öztürk “Bizim en büyük talebimiz Türk Hava Yolları’nın Avrupa’dan Antalya’ya direk uçuşların başlatması” diye konuştu. Rusya ile gerilen ilişkilerin ardından sektördeki tüm kurumların bir arayış içine girdiğini ifade eden Öztürk “Bizim en büyük beklentimiz THY’nin Avrupa’dan Antalya’ya direk uçuşlara başlaması. Antalya Havaalanı’na Sabiha Gökçen’den daha fazla uçak geliyor. Yazın charterler geliyor, neden tarifeli uçaklar gelmesin. Dünya’da turistin yüzde 63’ü online rezervasyonla geliyor. Biz de yüzde 5-10 civarında var mı bilmiyorum. O açıdan THY’den direk uçuş istiyoruz” ifadelerini kullandı.

banner111
 OTELLER AÇILMAYABİLİR

 Rusya ile yaşanan krizden sonra bütün rezervasyonların iptal olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Antalya’ya gelen turistlerin yüzde 25’ni Ruslar oluşturuyordu. Gelirin yüzde 50’si de Rus turistlerden geliyordu. Bu yıl bu iş böyle giderse Kemer ve Belek bölgesinde bazı otellerin açılmayacağını düşünüyorum. Kış için alınan önlemleri yazın da devam ettirebilirler” dedi.

 ‘GOLFTE İDDİAMIZ DÜNYA LİDERLİĞİ’

 Regnum Carya’nın bünyesindeki iki ayrı golf kulübü ile birlikte, özellikle İngiltere, Almanya ve Kuzey Avrupa ülkelerindeki golf tutkunlarına hizmet verdiğinin altını çizen Öztürk “7/24 golf oynamaya olanak sağlayan Avrupa’nın ilk ve tek 18 delikli gece aydınlatmalı sahasını kurduk. Türkiye’nin ilk golf kulüplerinden National Golf Club’ı bünyemize dahil ettik ve 27 delikli bir golf sahası haline getirdik” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83