'SIKINTISIZ BİR SEÇİM İÇİN...'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda mahalle muhtarları ve daire amirleri ile bir araya gelerek genel bir değerlendirmede bulundu.

'SIKINTISIZ BİR SEÇİM İÇİN...'
TANRISEVEN “SEÇİM DEMOKRATİK BİR ORTAMDA GÜVEN İÇERİSİNDE YAPILACAKTIR”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için gereken tedbirlerini alındığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven “Bizler üzerimize düşeni yapacağız seçim demokratik bir ortamda güven içerisinde yapılacaktır. Siz muhtarlarımızdan isteğimiz seçimle ilgili görevlerinizi eksiksiz olarak yapmanız ve seçmen kağıtlarını seçmenlere ulaştırmanız. Seçimle ilgili okullardaki çalışmalara yardımcı olmanız ve İlçe Seçim Kurulundan gelen talimatları halka yansıtmanızı istiyoruz” dedi.
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba yaptığı konuşmada, seçimle ilgili bütün tedbirlerin alındığını ifade ederek “Sıkıntısız bir seçim için bütün personellerimiz görevinin başında olacak” dedi.


İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ise seçim günü ve sonrasında gereken tedbirlerin alındığını, sandıkların sorunsuz bir şekilde ilçe seçim kuruluna ulaştırılacağını söyledi.

Öte yandan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar ise kendi alanlarındaki gelişmeler ve çalışmalar ile ilgili muhtarları bilgilendirerek mahalle sakinlerine konuların duyurulmasını istediler.

Toplantıya katılan muhtarlar ise mahalleleri ile ilgili görüş ve önerilerini soru cevap şeklinde ilgili kurum müdürlerine ilettiler.

Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Jandarma Komutan Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar ve diğer daire amirleri ile birlikte çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 14:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83