'STK'LARLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLUNMALI'

Antalya Valisi Sayın Muammer Türker, Alanya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve turizmciler ile bir araya gelerek çeşitli incelemelerde bulundu.

'STK'LARLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLUNMALI'

Antalya Valisi Sayın Muammer Türker, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ile birlikte, sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaret ve incelemelerin ilkini Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’da (ALTSO) gerçekleştirdi.

banner111

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE EL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞMAK, KAMU KURUM KURULUŞLARINA GÜÇ KATAR”

Antalya Valisi Sayın Muammer Türker Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığı ziyarette, Alanya’ya gerçekleştirdiğimiz gezi çerçevesinde yeni turizm sezonu öncesi genel bir değerlendirme yapmak üzere hem sizleri ziyaret etmek, hem de diğer sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmek istedik. Sivil toplum kuruluşları ile el birliği içerisinde çalışmak, kamu kurum kuruluşlarına güç katar” dedi.

“HER SIKINTIMIZDA KAYMAKAMIMIZI YANIMIZDA GÖRÜYORUZ”

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmada, “Sayın Valimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven bizlere her konuda destek oluyor. Her sıkıntımızda Sayın Kaymakamımızı yanımızda görüyoruz. Desteklerinden dolayı da Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.







Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83