TURİZMCİLERE TERÖRLE MÜCADELE EĞİTİMİ

Antalya Valiliğinin talimatları doğrultusunda, Alanya Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek olan ''Terörle Mücadele'' kapsamında Turizmciler, Sivil Toplum Kuruluşları, tur operatörleri ile tur rehberlerine eğitim verilecek.

TURİZMCİLERE TERÖRLE MÜCADELE EĞİTİMİ

 Antalya Valiliğinin talimatları, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün talepleri kapsamında turizm bölgelerine ziyaretçi kafilesi getiren tur operatörleri ile tur rehberlerine yönelik terörizmle mücadele kapsamında eğitim verilmesi kararlaştırıldı. 

banner111
TERÖRLE MÜCADELE DERSİ 15 MART SALI GÜNÜ BAŞLIYOR

Alanya Kaymakamlığı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşecek olan, ilçemizde faaliyet gösteren tur operatörlerine ve tur rehberleri ile birlikte sektörün diğer temsilcilerine, ''Terör Olaylarına Müdahale Şekli, Şüpheli Paket ve Alınması Gereken Tedbirler'' konulu eğitim verilmeye başlanacak.

Eğitimler, 15.03.2016 Salı (Yarın) günü 09.00 - 10.45 ile 14.00 - 15.45 saatleri arasında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonunda gerçekleşecek.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVEM EDECEK

Öte yandan Alanya Kaymakamlığınca Turizm sezonu süresince Alanya’daki Turizmciler, Sivil Toplum Kuruluşları Tur operatörleri ile tur rehberlerine ve Özel Güvelik birimlerine yönelik periyotlar halinde bilgilendirme toplantıları yapılmaya devam edilecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83