TÜRK GENCİNİ BOĞULMAKTAN KURTARDILAR

Türk gencini boğulmaktan kurtaran İrlanda Vatandaşları ile birlikte Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

TÜRK GENCİNİ BOĞULMAKTAN KURTARDILAR

 Alanya’da tatilde bulunan ve Dim Çayında boğulmakta olan Türk Vatandaşımızı kurtaran İrlanda Vatandaşı Molle Gibbons Power, Sean Thompson Ailesi ile birlikte Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret ederek olayı anlattı. Hiç birşey düşünmeden suya atladığını belirten İrlanda Vatandaşı Molle Gıbbons Power, “Bu insanlığı gerektiren bir konu. Aynı şekilde bir olayla da karşılaşsam hiç düşünmeden yine yaparım. Türk Vatandaşları inanılmaz insaniyetli ve sıcakkanlı” dedi.

banner111
İrlandalı Ailenin ziyaretine eşlik eden Yabancılar Meclisi Üyesi Margaret Morley, yaşanan olayın İrlanda basınında da yer aldığını belirterek; “Vatandaşlarımız, Alanya’yı çok beğendiklerini söylediler. Türk halkının sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu söylüyor. Molle Gibbons Power ve Sean Thompson’un yapmış olduğu kahramanlık, bizim basınımızda da yer aldı. Bizleri ağırlayarak, Türkiye Cumhuriyetinin sıcak yüzünü gösteren Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyorum” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “AVRUPALILAR ALANYA’DA YABANCILIK ÇEKMİYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tanrıseven İrlanda Vatandaşları, Molle Gıbbons Power, Sean Thompson ve Ailesine Dim Çayında boğulmaktan kurtardıkları vatandaşımız için Türk Halkı adına teşekkür etti. Kaymakam Tanrıseven, “Alanya’da yaşayan İrlanda Vatandaşları ve diğer ülke vatandaşlarının her türlü sorunlarıyla yakından ilgilenerek; yabancıların, huzurlu ve mutlu bir hayat yaşaması için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Avrupalılar Alanya’da hiçbir yabancılık çekmiyorlar. Alanya bir hoşgörü kentidir. Alanyalı ve Alanya’da yaşayan yabancı vatandaşlarımız beraberce sorunsuzca yaşıyorlar. Kahramanlık örneği sergileyen Molle Gıbbons Power, Sean Thompson ve ailesi



Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83