YÜCEL'DEN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri dün akşam çarşı esnafını ziyaret turuna çıktılar.

YÜCEL'DEN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün akşam başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte merkezde Çarşı ve Cuma Pazarı esnafını ziyaret etti.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün akşam beraberinde Başkan Yardımcıları Adem Er, Mehmet Kula, Tunahan Kasapoğlu ve Meclis Üyesi Abdullah Öztürk ile esnafları ziyaret etti. Dün akşam merkez Çarşı ve Cuma pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Yücel, esnaflarla sohbet ederek, onlara bol kazançlar diledi.


Beraberindeki heyet ile birlikte gece Merkez Çarşı ve Cuma Pazarı’nda esnafları tek tek ziyaret  eden Başkan Yücel, esnaflar  ile sohbet ederek iş durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Yücel’in akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ziyaretin, özellikle esnaflara moral ve güven verdiğini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı’nın her zaman esnafın yanında yer aldığını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 09:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83