YÜCEL, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE SÖYLEŞİ YAPTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyalı İşadamı Hüseyin Girenes tarafından 2008 yılında yapımına başlanan ve 2009-2010 öğretim yılında eğitime açılan Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi öğrencileri ile yerel yönetimler üzerine söyleşi yaptı

YÜCEL, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE SÖYLEŞİ YAPTI
Söyleşi öncesi okul Müdürü Şennur Aykut ve Hayırsever İşadamı Hüseyin Girenes tarafından Başkan Yücel’e okullarına yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi. Hüseyin Girenes Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine ilçedeki üniversite ve eğitim alanında yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Yücel, “Alanya iki üniversitesi olan Dünya’nın en güzel şehirlerinden birisidir. Alanya Belediyesi olarak sadece yapmamız gereken asli işleri değil, eğitimden sağlık alanlarına kadar pek çok hizmeti halkımızla buluşturduk, buluşturmaya devam edeceğiz. Ben, altyapıyı yaparım üstyapı ve sosyal alanları oluştururum yeter gibi bir anlayışla yerel yönetim olmaz. Adı üstünde yerel yönetim insan nerde ise ve neye ihtiyacı varsa orada olmak zorundadır. ” diye konuştu.

Öğrencilerin kendisine sorduğu sorulara yanıt veren Başkan Yücel, iletilen sorunları not aldı. Kendisine iletilen sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağını ifade eden Başkan Yücel, söyleşi sonrası öğrencilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 12:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83