YÜCEL’DEN DOSTLUK VE GÜVEN MESAJI

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi’nin (Yeni Alanyalılar) aylık toplantısına katılan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “dostluk ve güven mesajı” verdi.

YÜCEL’DEN DOSTLUK VE GÜVEN MESAJI
Rus krizinden tüm dünyanın etkilendiğini belirten Belediye Başkanı Yücel, diplomatik yollarla iki ülke arasındaki krizin en kısa zamanda aşılacağına inandığını belirtti. Başkan Yücel, “Biz gerek Rus kardeşlerimizle gerek diğer milletlerle burada sorunsuz yaşıyoruz. Onlar, burada yaşamaktan çok mutlu, biz de onlarla olmaktan mutluyuz. Ben ve Türk vatandaşlarımız böyle düşünüyor.  Devletimiz ve yerel yönetimlerimiz çok güçlü. Sokaklarımızda güvenliği bozucu en ufak bir olumsuzluk yok.” dedi.
Yücel, Alanya’da yaşayan yerleşik yabancıların  (Yeni Alanyalıların) hem bir bölge milliyetçisi hem de bir hak koruyucusu olduklarını vurguladı.

NOEL’E DAVET

Belediye Başkanı Yücel, vatandaşları ve yerleşik yabancıları Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek,  Uluslararası Noel Pazarı’na davet etti. 
Noel Pazarı’ nın geleneksel hale geldiğini hatırlatan Başkan Yücel, “Bu yıl Noel Pazarı 13. Aralık’ta… Bu yılki pazarda stant açmak isteyen vatandaşlarımızın sayısı önceki yılların kat kat üzerine çıktı. Bu nedenle yer değişikliği yaparak iskelede düzenlenen etkinliği Belediye arkasına aldık.  Pazar günü saat 10.00- 20.00 arasında düzenlenecek etkinliğe herkesi davet ediyorum” dedi.

“DOSTLUK KOKTEYLİ” 9 ARALIK’TA

Türkiye ve Rusya arasında yaşanan krizden, tüm dünyanın etkilendiğine dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çarşamba günü çok büyük katılımlı bir dostluk kokteyli düzenleyeceklerini kaydetti. Kokteyle; protokolü, Yabancılar Meclisini, Alanya’da yaşayan tüm yerleşik yabancıları, Rus vatandaşlarını, acenteci ve turizmcileri davet ettiklerini belirten Başkan Yücel, “Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) olarak 9 Aralık Çarşamba saat 18.00’da Filika Restaurant’ta geniş katılımlı bir kokteyl düzenleyeceğiz.  “Dostluk Kazansın” adını verdiğimiz kokteylimizle başta Rusya olmak üzere tüm dünyaya birlik ve hoşgörü mesajları vereceğiz.” diyerek kokteylin önemine vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83