YÜCEL,SICAK ASFALT ÇALIŞMASINI DENETLEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel Mahallesi merkez çarşıda sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. Denetleme gezisi sırasında vatandaşlarla görüşerek, görüş alışverişinde bulunan Başkan Yücel’e esnaflar asfalt çalışmaları için teşekkür etti.

YÜCEL,SICAK ASFALT ÇALIŞMASINI DENETLEDİ

 BAŞKAN YÜCEL’E KESTEL’DE YOĞUN İLGİ

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını denetlemek için çalışmaların sürdüğü merkez çarşıyı ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen Başkan Yücel, vatandaşlarla görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Kestel Mahallesi’nde özelikle yapılaşmanın tamamlandığı yerleşim alanlarının bulunduğu cadde ve sokakların sıcak asfaltla kaplandığını belirten Başkan Yücel, merkez çarşının da altyapı çalışması nedeniyle bozulan yolunda 3 gün önce sıcak asfalt çalışmasının başladığını söyledi.

ASFALT ÇALIŞMASI ÜÇ KOLDAN DEVAM EDİYOR

İkisi sathi kaplama biride sıcak asfalt olmak üzere üç koldan Alanya’nın her bölgesinde yapılan program çerçevesinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Yücel, ”Şu an Kestel Mahallesi’nde merkez çarşıda sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Sathi kaplama ekiplerimizde Oba ve Kargıcak Mahallesi’nde çalışma yapıyor. Her bölgemizde olduğu gibi Kestel Mahallemizde de halkımızı modern ve rahat yollara kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83