BU NE VASİYET'İN İLK GÖSTERİMİ YARIN

Gazeteci – Yazar Engin Anak'ın yazdığı, Murat Atak’ın yönettiği, Belediye Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği, "Bu Ne Vasiyet" adlı tiyatro basına tanıtıldı.

BU NE VASİYET'İN İLK GÖSTERİMİ YARIN

 Tanıtım toplantısına, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çınal,  Yönetmen Murat Atak, Oyunun Yazarı Gazeteci Engin Anak, Alanya Belediye Tiyatrosu Oyuncular ve basın mensupları katıldı.

banner111
Alanya’dan  yazarları teşvik için Gazeteci Engin Anak’ın bu oyununun önemli bir deneyim olduğunu söyleyen  Yönetmen Murat Atak, “Alanya’da böyle bir imkanı sağladığı ve tiyatroya verdiği destekten dolayı sevgili Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. Bazen dünyanın en büyük yazarlarının bile oyunlarını sahneleyecek mekanve bütçe  bulamadıklarını biliyoruz” dedi.

Oyunun yazarı Engin Anak ise kendisine verilen bu şanstan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, amatör bir yazarın eserinin profesyonel oyuncular tarafından sahnelenmesinden gurur duyduğunu ifade etti.

İLK GÖSTERERİM YARIN 

Bu Ne Vasiyet” adlı oyunun dünya prömiyeri (ilk gösterimi) 19 Şubat Cuma saat 20.00’de Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. İkinci gösterimi ise 20 Şubat Cumartesi yine saat  20.00’de sahneye konacaktır.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83