NEŞE-İ MUHABBET SAHNELENECEK

Bir çok yardım organizasyonunun vazgeçilmez ismi haline gelen Ünal Ayaz'ın kurucusu olduğu Neşe-i Muhabbet Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, 14 Mart akşamı Engelsiz Yaşamevi Derneği Building Our Future yararına düzenlenen konserle sevenlerine bir kez daha merhaba diyecek. Şef Sedat Halat'ın da solo performans sergileyeceği konser öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

NEŞE-İ MUHABBET SAHNELENECEK

 Alanya'da Türk Sanat Müziği'nin eserlerine can veren ve verdiği her konser büyük bir beğeni ile izlenen Neşe-i Muhabbet Korosu, bir yardım organizasyonuna daha imza atmaya hazırlanıyor. 13 Şubat akşamı Öztürk Kolcuoğlu Restoranda verdiği konserin yankıları halen süren koro üyeleri, Engelsiz Yaşamevi Derneği Building Our Future yararına düzenleyecekleri ve 14 Mart akşamı saat 19:00 da Alanya Kültür Merkezi'nde alacakları sahne öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.  Şef Sedat Halat'ın da solo performans sergileyeceği konserde, sürpriz şarkılar üzerinde çalışan koro üyeleri izleyenleri yine mest etmek için kolları sıvarken, Koro Kurucusu Ünal Ayaz, Alanya halkını bu anlamlı konsere davet etti. Ayaz, " Amacımız yine yürekten destek verdiğimiz engelli kardeşlerimiz ve evlatlarımıza fayda sağlamak. 

banner111
Bu amaçla 14 Mart akşamı saat 19:00 da Alanya Kültür Merkezi'nde sahne alacağız. Şefimiz Sedat Halat yine kemanı ile bizlere gönülden destek veren dinleyenlerimizi mest edecek. Bizde koro olarak repertuvarımıza yeni eklediğimiz şarkılarımızla sevenlerimize güzel bir akşam geçirteceğiz. Konserden elde edilen gelir ise Engelsiz Yaşamevi Derneği Building Our Future ye verilecek ve desteklerimize ihtiyacı olan meleklerimizin yüzleri bir kez daha gülecek" dedi. Engelsiz Yaşamevi Derneği Building Our Future  Başkanı Gülnur Erbudak Ağca ise, 10 TL'den satışa sunulan biletlerin tükenmek üzre olduğunu ifade ederek, "Bu anlamlı organizasyon için bizlere destek olan Neşe-i Muhabbet Korosu Kurucusu Ünal Ayaz başta olmak üzere koronun her bir ferdine ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Alanya halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güzel organizasyona tüm Alanya halkını davet ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83