BU MAÇ KAÇMAZ

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, yarın yapılacak olan Kestelspor- Gazipaşaspor maçının derbi havası içinde oynanacağını söyleyerek, tüm Alanya halkını bu heyecana ortak olmak için Milli Egemenliğe davet etti.

BU MAÇ KAÇMAZ

Antalya Süper Amatör Küme Play-Off Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Alanya Belediyesi Kestelspor’un bu haftaki rakibi Gazipaşaspor. Namağlup iki takım olan Kestelspor ile Gazipaşaspor’un yarın Saat 14.00’de Milli Egemenlik Stadyumu’nda oynayacağı maçın derbi havası içinde oynanması bekleniyor. Bugüne kadar çıktığı maçlarda üç beraberlik bir galibiyet elde eden Kestelspor Play-Off grubunda ikinci sırada yer alıyor.

banner111

'BU MAÇ ÇOK İDDİALI OLACAK'

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Kestelspor için son derece önem taşıyan yarın ki maça herkesi destek olmaya davet etti. “Milli Egemenlik’te saat 14.00’de buluşalım” diyen Erken,” Kestelspor bu hafta Play-Off’ta 5. hafta maçını Gazipaşaspor ile yapacak. İlk dört haftayı yenilgisiz kapattık. Biz bu yıl BAL Lig’ine çıkmak için mücadele veriyoruz. BAL Lig’inden sonra da hedefimiz 3. Lig’e çıkmak. Yarın oynanacak Kestelspor-Gazipaşaspor maçının bir derbi havası içinde oynanacağını düşünüyorum. Tüm Alanya halkını yarın Milli Egemenliğe bekliyorum. Son derece iddialı bir maç olacak. Takımımıza başarılar diliyorum.“dedi.

'BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Alanya Belediyesi Kestelspor Teknik Direktörü Mehmet Akdülger ise takımın yarın oynanacak Gazipaşaspor maçına hazır olduğunu söyleyerek, ”Bizim için çok önemli olan yarın ki Gazipaşaspor maçına takımımız son derece iyi hazırlandı. Oyuncularımızın performansı ve moralleri gayet yerinde. Hedefimiz yarın Milli Egemenlik’ten galip ayrılmak.” dedi.

PLAY-OFF GRUBU 5. HAFTA MAÇLARI ŞÖYLE

Kestel Belediyespor – Gazipaşa Belediyespor
Kepez Belediyespor –Korkutelispor
Finike Belediyespor -Kınıkspor

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83