YÜCEL'DEN BEKLENEN KARAR; O FESTİVAL İPTAL EDİLDİ

13. Uluslararası Alanya Jazz Günleri iptal oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün yapılan Encümen Toplantısı’nda, “13. Uluslararası Alanya Jazz Günleri’nin iptal edildiğini açıkladı.

YÜCEL'DEN BEKLENEN KARAR; O FESTİVAL İPTAL EDİLDİ
17 -20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Jazz Günleriyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yücel, “Bu yıl 13.sünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Jazz Günleri’miz vardı. Bölgemize bir çok şehit gelmesinden ve  ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı onu da iptal ettik. Böyle bir karar aldık. Buna tüm kamuoyunun saygı duymasını bekliyoruz. İnşallah gelecek yıllarda daha bir üst seviyede yapacağımıza inanıyorum” dedi.

"ALINAN KARARLAR HAYIRLI OLSUN"

Haftalık aylık mutat Encümen Toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında, birim amirleri ve Encümen Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Başkan Yücel, toplantıda  Plan ve Proje Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol,  İmar ve Şehircilik, Zabıta Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve diğer birimlerden gelen tüm konuların görüşülerek karara bağlandığını söyledi. Yücel, alınan kararların kamuoyuna hayırlı olmasını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83