"Alanya istikrardan yana"

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı 16 Nisan Referandum sürecine iki hafta kala, kırsal alandaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

"Alanya istikrardan yana"
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu başkanlığında yürütülen referandum çalışmaları Bademağacı, Oba Alacami, Kızılcaşehir, Akçatı ve Uğurlu Mahallelerinde devam etti 16 Nisan referandum sürecini Alanya’da geçiren Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve partililer çalışmalara katıldı.

Gittikleri kırsal mahallelerde muhtar ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Vekil Çelik ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, mahalle toplantılarının ilk bölümünde mahallelere yapılan, devam eden ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini aldı. Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ise, 16 Nisan’da yapılacak referandum süreci hakkında bilgi verdi. Çelik, “ bu parti meselesi değil ülke meselesi “ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ise yaptığı açıklamada, “ 16 Nisan’da herhangi bir partiye değil, ülkenin geleceğine oy vereceğiz. Ülkenin istikrar ve güveni kazanması için yönetim sisteminin değişmesi gerekiyor. Bu nedenle halkımızın bu sürece karşı olanlarla yanında olanları iyi ayırt edeceğine yürekten inanıyor, kararımız net oyumuz EVET diyeceğini düşünüyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83