Alanyalı genç isim milletvekili aday adayı oldu

Alanyalı Durali Şener Antalya milletvekili aday adaylığı için İstanbul'dan başvuruda bulundu.

Alanyalı genç isim milletvekili aday adayı oldu
Alanya'da doğup büyüyen ve ailesi halen Alanya'da yaşayan 22 yaşındaki Durali Şener Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Beykent Üniversitesi Hukuk bölümünde öğrenim gören Şener, Ak Parti Alanya  Lise Teşkilatlanmasını kuran kişilerin başında geliyordu. Şener öğrenim hayatı için gittiği İstanbul'da da partisine hizmet ederek Üsküdar Gençlik Kolları yönetiminde yar alıyordu. 

Antalya'dan milletvekili aday adaylığı için başvurusunu İstanbul'da yapan Şener, sosyal medya aracılığı ile duyuru yaptı. 

Şener yaptığı açıklamada, "16 Nisan 2017 tarihinde referandumla kabul edilen anayasa değişikliğinin 3. maddesi ve anayasanın 76. maddesinin tanıdığı haklar gereğince, 18-25 yaş arası gençlerinde seçebilmenin yanı sıra seçilebilmesinin de önünün açılmasıyla, bunun somut örneği olarak, bugün itibariyle 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçimde TBMM 27. dönem milletvekili aday adaylığı için Ak Parti İstanbul İl Başkanlığından, 27. dönem Antalya milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Gençlere böyle bir hakkın tanınmasından ötürü çok gururluyuz ve heyecanlıyız. Öncelikle Reis-i Cumhurumuz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a; ‘Biz gençleri yedek kulübesinde değil, ilk 11 de görmek istiyoruz’ diyerek gençlere verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm Alanyama, beni yetiştiren buralara kadar gelmemi sağlayan benden desteklerini esirgemeyen aileme, dostlarıma ve siz değerli büyüklerime, abilerime ablalarıma, biz gençlere duyduğunuz güven için şükranlarımı sunuyorum. “Akıl yaşta değil baştadır.” atasözünü tekrar hatırlatıyor ve sizlerin hayırlı dualarını bekliyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 13:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83