BAŞBAKAN DAVUTOĞLU GÜNDOĞMUŞ'A GELİYOR

Seçimde Antalya ilçeleri arasında en fazla oyun Gündoğmuş'tan çıktığını söyleyen Çavuşoğlu, "Sayın Başbakanımız Ahmet Hocam, 'Gündoğmuş hazırlansın, oraya gidiyoruz Mevlüt" dedi, hazır olun" mesajı verdi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU GÜNDOĞMUŞ'A GELİYOR
Seçimin ardından Antalya merkez ve ilçelerine yönelik teşekkür ziyaretlerine başlayan AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, batı ilçelerinin ardından doğu ilçelerine geçti. Çavuşoğlu'na İl Başkanı Rıza Sümer ile 1 Kasım'da seçilen 6 milletvekili eşlik etti. Çavuşoğlu'nun Alanya ve Gazipaşa'dan önceki son durağı, seçimde Antalya ilçelerinde en çok oyun çıktığı Gündoğmuş oldu. Çavuşoğlu, "Sizler Türkiye'de istikrarı güçlendirdiniz, Türkiye'nin önünü hep birlikte açtık. Türkiye yine hedeflerine emin adımlarla yelken açmaya başladı. Paralel Yapı en büyük darbeyi MHP'ye vurdu, MHP bunlarla mücadele edeceğine gidip teslim oldu. Bu mu milliyetçilik?" dedi. 

BAŞBAKAN GELİYOR 

Gündoğmuş Belediyesi önünde halka seslenen Çavuşoğlu, yüzde 56 oy oranı ile Gündoğmuş ilçesinin, Antalya'nın şampiyonu olduğunu söyledi. İlçe başkanı ve belediye başkanının kapı kapı dolaştığını anlatan Çavuşoğlu, "Çalışırken iki gazimiz var. Hem ilçe başkanımız hem belediye başkanımız kolunu kırmış. Çalışmanın ne olduğunu bize gösterdiler. Artık siyasette Antalya modeli var" diye konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Gündoğmuş'a davet ettiğini aktaran Çavuşoğlu, "Sayın Başbakanımız en çok destek veren ilçeyi ziyaret edeceğini söylemişti. 'Gündoğmuş'u ziyaret edeceğiz Mevlüt' dedi" diye konuştu. 

ALANYA BÖLGE HASTANESİ ÖRNEĞİ 

Çavuşoğlu, İhale Kanunu'nu değiştirmek gerektiğini ifade ederek, en düşük teklifi verene değil, işi yapabilecek, kapasitesi olana ihale vermek gerektiğini, bazı firmaların bir süre sonra iflas ettiğini ve projenin yarım kaldığını anlattı. Çavuşoğlu'nun bu sözleri, akıllara yıllardır bitirilemeyen Oba'daki Bölge Hastanesi inşaatını getirdi. Türkiye'yi en ileri noktaya götürmek için çalışacaklarının altını çizen Çavuşoğlu, "En çok darbeyi Paralel Yapı MHP'ye vurdu, MHP bunlarla mücadele edeceğine gitti teslim oldu. Bu mu milliyetçilik? Bu mu Amerika'da Ermeni lobilerinin Türkiye aleyhine çalışanlarının emrine girmek? Ak kadrolar Rabbimden ve milletimizden başka kimseye teslim olmaz. Biz Rabbimize inanır, milletimize güveniriz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83