ÇAVUŞOĞLU BABA OCAĞINDA SANDIK BAŞINDA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Mevlüt ÇAvuşoğlu baba ocağı Türkler'de oyunu kullandı.

ÇAVUŞOĞLU BABA OCAĞINDA SANDIK BAŞINDA
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Çavuşoğlu, "Bugünkü seçimlerden sonra oluşacak Türkiye Büyük Millet Meclisi, inşallah Türkiye'yi hedeflerine emin adımlarla ulaştıracaktır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu oyunu, eşi Vildan Çavuşoğlu ile birlikte Alanya ilçesinde bulunan Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlkokulunda kullandı. Görevlilerle selamlaşan Çavuşoğlu, daha sonra 2346 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Çavuşoğlu, oy verme işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diledi. Oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Çavuşoğlu, "İnşallah bugünkü seçimlerden sonra oluşacak Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye'nin bütün sorunlarını, bütün meselelerini çözecektir ve Türkiye'yi hedeflerine emin adımlarla ulaştıracaktır. Biz buna inanıyoruz" diye konuştu.

Sandığa milletin iradesinin yansıyacağını ifade eden Çavuşoğlu, "Bu Meclis, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan bir Meclis'tir ve Türkiye'nin her sorununu çözebilecek kapasitededir. İnşallah öyle olacaktır. Memleketimize hayırlı olsun, sadece ülkemize milletimize değil, bütün dünya mazlumlarına da bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, bahçede vatandaşlarla sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 10:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83