CHP'NİN KADIN KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞTİ

CHP İlçe Kadın Kolları Genel Kurulu'nda yapılan açık oylama sonucunda Güneş Aysun Soygiray, partinin yeni Kadın Kolları Başkanı seçildi.

CHP'NİN KADIN KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞTİ

 CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimi bugün CHP İlçe Binasında yapıldı. Daha önceki Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli bu seçimde kadın kolları başkanlığına aday olmadı. Yine daha önce CHP Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan partinin emektarı 72 yaşındaki Kamuran İnselel ise partinin birlik ve beraberliğinin zarar görmemesi için oylamaya geçilmeden önce Soygiray lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yapılan oylama sonucunda tek adaylı seçime katılan Güneş Aysun Soygiray, CHP’nin yeni kadın kolları başkanı oldu. 6 yıldır Alanya’da yaşadığını söyleyen CHP Kadın Kollarının yeni başkanı Güneş Aysun Soygiray konuşmasına partililere teşekkür ederek başladı. Daha öncede CHP Gazipaşa Kadın Kollarında hem başkanlık hem de üye olarak görev aldığını belirten Soygiray, Gazipaşa’da doktor eşinin vefa etmesinin ardından Alanya’ya 2 kızının yanına geldiğini söyledi. Belde belediyeleri kapanmadan önce CHP Cikcilli Mahallesinde yine üye olarak partiye hizmet eden Soygiray, “İçinizde beni ‘ilk defa görüyoruz’ diyen arkadaşlarımız olacaktır. İlk defa partiye gelmiyorum daha önce de partiye geldim. Çalışmalarınıza katıldım. Yine bu çalışmalar içinde bazı bölgelerde görev aldım. Bu sırada bazı eksikleri ve hatalarımızı gözlemledim. Bu sebeplerden dolayı kadın kolları başkanlığına aday oldum. Kırgınlıkların, küskünlüklerin, dedikoduların olmadığı yönetim anlayışını hayal ediyorum. Ben bir kadınım, bir anneyim hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz. Kadın olarak ne siyasette nede toplumsal hayatta kadın olarak yer alabiliyoruz. Amacımız bir gelin bu amacımız için birlikte hareket edelim” dedi.

banner111
Sogiray'ın Yönetim Kurulu Üyeleri: Nuran Yalçınkaya, Merih Sakar, Şükriye Dilara İncekaş, İlknur Akpınar, Zülfiye Meral, Şengül Eyidoğan, Fatma Hacıazizoğlu ve Ayfer Uğurluoğlu'ndan oluştu. 


Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 21:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83