'HİZMET YAĞMURU SÜRECEK'

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, AK Parti'nin 13 yıldır Anadolu'yu hizmet yağmuruna tuttuğunu belirterek, "1 Kasım'dan sonra daha da güçlenerek hizmetlere devam edeceğiz” dedi

'HİZMET YAĞMURU SÜRECEK'
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarını Antalya'nın batı ilçelerinde sürdürdü. Korkuteli ve Elmalı'nın ardından Finike ve Demre'de de vatandaşla buluşan Aydın, AK Parti Finike İlçe Başkanı Ömer Esen ve Milletvekili Adayı Atay Uslu ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptı. Aydın, Finike eski belediye başkanı Erol Öncüoğlu'nu da ziyaret ederek bir süre sohbet etti. 
Aydın, Demre ziyaretinde ise AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı ile birlikte mülkiyet ve tapu sorunu yaşayan Yuva ve Köşkerler mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mülkiyet sorununun sadece Demre'ye has olmadığını belirten Aydın, pansuman müdahalelerle sorunun çözülemeyeceğini ancak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılacak yasa değişiklikleriyle bu sorunun kalıcı olarak aşılabileceğini söyledi. 

"VERİMLİ TARIM TOPRAKLARI TEDİT ALTINDA"

İbrahim Aydın, kayalık taşlık ve makilik alanların orman olarak belirlenmesiyle Finike ve Demre'de verimli tarım topraklarının yapılaşma tehdidiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, "Ben orman teşkilatında uzun yıllar görev yapmış bir kişiyim. Orman Bölge Müdürlüğü yaptım. Orman teşkilatını geniş bir aile ve kendimi de o ailenin bir bireyi olarak görürüm ve öyle hissederim. Burada bir özeleştiri yapmak gerekir. Devlet ve devlet kurumları da hatalar yapabilir. Özellikle bu bölgemizi yakından ilgilendirdiği için söylüyorum; 50-60 yıl önce devletimiz, kayalık taşlık makilik alanlara orman demiş. Hal böyle olunca büyüyen kentlerimiz verimli tarım topraklarına kaymış" dedi. 

"ANTALYA HİZMETLERİN EN İYİSİNİ ALMAYA DEVAM EDECEK"

AK Parti iktidarının 13 yıldır Anadolu topraklarını hizmet yağmuruna tuttuğunu dikkat çeken Aydın, "Bu hizmetlerin devamı için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Antalyamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerin en iyisini almaya devam edecek. İnanıyorum ki Antalya 1 Kasım'da AK Parti'ye daha güçlü destek verecek" dedi. 

AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı ile birlikte Kekova yolu üzerinde yol genişletme çalışmaları için blok şeklinde kesilen kaya önünde hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti Adayı İbrahim Aydın, "AK Parti millete hizmet aşkıyla Ferhat gibi dağları deler. Yeri geldiğinde de kayaları peynir keser gibi keserek yollar açar. Hizmetlerin devamı ve daha güçlü bir Türkiye için 1 Kasım'da tam destek istiyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83