'MİLLİ BAYRAMLARIMIZI ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle parti binalarında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

'MİLLİ BAYRAMLARIMIZI ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ'

 

banner111
Kurtoğlu “Milletimizin geleceği olan çocuklarımıza emanet edilen başta Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını, 19 Mayısları, 30 Ağustosları, 29 Ekimleri sonsuza kadar büyük coşkularla kutlayacağız” dedi. Milli değerlerimiz ve bayramlarımız konusunda, emperyalistler ve onun taşeronu bölücü terör örgütünün talepleri yönünde milli bayram kutlamalarımıza yasaklar getiriyorlar. Bu yasakları tanımıyoruz. 23 Nisan sabah 9’da meydanlarda olacağız.Tüm halkımızı bu yasaklama girişimlerine tepki göstermeye ve törenlerde hazır bulunmaya davet ediyoruz diyen Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu‘nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

'23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96.yılı kutlu olsun. 23 Nisan 1920 tarihi TBMM’sinin açılışı cumhuriyetimizin bir anlamda ilan edilmese bile kuruluşudur. Bu kuruluş öncülüğünde örgütlenen büyük Türk Milleti, milli kurtuluş mücadelesini yönetmiş ve onu zafere taşımıştır. Kurtuluş sonrası Cumhuriyet ilanı ile bu başlangıç taçlandırılmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti 29 Ekim 1923’te resmen ilan edilmiştir. Bu gün kuruluş gününün kutlamayan bir Cumhuriyet Hükümeti ile karşı karşıyayız. Her ne sebeple olursa olsun bu durumu kabul etmemizi bizden kimse istemesin. Bunu ret ediyoruz. 
         
Türk milletinin, milletleşme yolunda başlangıç olan bu mücadelesini ve kazandığı zaferleri, bizlere Sevr Anlaşması ile yok olmayı dayatan emperyalistler ve iş birlikçileri hiçbir zaman hazmedemediler. 96 yıldır her fırsat da karşımıza çıkıyorlar. Hain emelleri için sinsice akla gelen her şeyi mubah görüp milletimizin ve devletimizin bekasına saldırıyorlar.
      
Askeri, ekonomik ve siyasi boyutları ile bir bütün olan bu saldırılara karşı devletimizin ve milletimizin birlikteliğini esas alan vatan savunması olarak ortaya çıkan milli refleksimiz 24 Temmuz 2015 itibariyle harekete geçmiştir ve  kararlılıkla zafere ilerlemektedir. Bu mücadeleye ayak uyduramayan her türlü siyasi güç önümüzdeki dönem yok olup gidecektir. Mücadele her zaman olduğu gibi milletimizin kararlı ve zinde güçleri ile sürdürülecek ve kazanılacaktır. Milli bayramlarımızın geleceği konusunu bu pencereden umutla bakıyoruz.
        
Bu gün Milletimizin iç ve dış düşmanlarının silahlı güç olarak kullandıkları PKK, devletimizin silahlı güçleri tarafından hendeklere gömülüyor ve kısa zamanda yok edilecekler. Bunların ve hamilerinin amansız hedefleri arasında olan Türk milletinin çimentosu olan T.C, Türk bayrağı, Milli Bayramlarımız, Büyük Kurtarıcımız Atatürk’e saldırılar sürüyor. Henüz vatan savunmasında alacağı vatan mevzisi konusunda kararsız iktidar odakları emperyalist talepler olduğu apaçık olan milli değerlerimiz ve bayramlarımız konusunda, emperyalistler ve onun taşeronu bölücü terör örgütünün talepleri yönünde milli bayram kutlamalarımıza yasaklar getiriyorlar. Buradan uyarıyoruz 90 yıldır hiçbir Cumhuriyet hükümeti bu bayramlarımıza sudan sebeplerle yasaklamadı. Ülkemize bölmek isteyen başta ABD, AB ve İsrail  bunların taşeron örgütü PKK’nın Oslo, Kandil, İmralı şeytan üçgeninin talep edip dillendirdiği bölücü ve gerici istekler olan yasaklama kararlarını tanımıyoruz ve konuda ısrarlı olan bölücü, gerici güçlere Türk Milleti olarak hesap soracağımızı buradan dosta düşmana  ilan ediyoruz.
         
Milletimizin geleceği olan çocuklarımıza emanet edilen başta Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını, 19 mayısları, 30 Ağustosları, 29 Ekimleri, sonsuza kadar büyük coşkularla kutlayacağız. Buna Türk Milletine Düşman hiçbir güç önleyemeyecektir. Her zaman olduğu gibi bu taleplerde bulunanlar ve onların gizli, açık destekçilerinin sonu her zaman olduğu gibi hüsran olacaktır.
        
Vatan Partisinin merkezinde olacağı Milli Hükümet, bütün bu hayasız saldırılara son verecek. Üreten ve Birleşen Türkiye de bütün bayramlarımız coşkuyla kutlanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. '
      



Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83