'NİSANDA BELKİ BİR OTEL BİLE AÇILMAYACAK'

Turizm destek paketinin yetersiz olduğunu belirten başkan Takavut,' Nisan, Mayıs ayını kapsayan yakıt desteği yetersiz, Ekim ayını da içine akan bir çalışma yapılmalı. Belki Nisan'da Alanya’da bir otel bile açılmayacak" dedi.

'NİSANDA BELKİ BİR OTEL BİLE AÇILMAYACAK'

CHP İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında konuşan Chp İlçe Başkanı Ali Takavut, "Parti içi çalışmamız vardı. 2 projemiz vardı. Genel merkezden olur alırsak projemiz hayata geçecek. Bunlardan biri engelsiz paylaşım. İkinci projemiz sağlıklı anne. Bunun için 3 mahalleyi pilot bölge olarak belirledik. Alanya’daki  çalışmaları kırsal bölgelere yayacağız. Bize balayı yaşayanlara diyoruz. Düğünsüz balayı olmaz" dedi. 

banner111
'ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLMELİ' 

Kargıcak ve Mahmutlar’dan ulaşımla ilgili şikayetler geldiğini belirten Tekavüt, "Kart sistemi gelecekmiş. Yolcunun verdiği paranın bir kısmı büyükşehire  gidecekmiş. Burası bir turizm bölgesi. Para geçmeyecekmiş. Bir haftalık Alanya’ya gelen turist kart mı alacak. Alanya -Mahmutlar arasındaki otobüsler 70 kişilik. Mahmutlar’da 18 otobüs var. 18 otobüsü  4'e indirdiğimiz zaman taşıma sorununu çözmüyorsunuz"  

YÜCEL'E MEZARLIK ÇAĞRISI 

Cikcilli Belediye Mezarlığı’na ulaşımın zor olduğunu da dile getiren Takavut, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e bu konuyla ilgili çağrı yaptı. 

'400 BİN RAKAMI ÇOK YÜKSEK' 

Turizm destek paketini de hatırlatan Takavut, "Bunun altyapısı çok iyi doldurulmalı. ÖTV çok yüksek. 400 bin turist rakamı yüksek. Bu rakam 50 bine  düşürülmeli. Yakıt desteği yetersiz. Sadece nisan ve mayısı kapsıyor. Belki nisanda Alanya’da bir otel bile açılmayacak. Ekim ayını da kapsayan bir çalışma yapılmalı. En önemli konu güvenlik. Bugün Almanya’dan gençler Türkiye’ye gelmek istiyor ama aileleri izin vermiyor. Türkiye’nin üzerindeki güvensiz ülke imajı yıkılmalı.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83