'SİMİTÇİ SUSTU, SEN SÖYLE SÜMER'

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AKP İl Başkanı Rıza Sümer'in "Şehitlerin hesabını partimize sormak insafsızlıktır" sözü üzerine yaptığı açıklamaya hala cevap gelmediğini belirterek yeniden hatırlatma yaptı. Başkan Kaya "O zaman sana sormayıp simitçiye mi soracağız demiştik, simitçi sustu, sen söyle Sümer" dedi.

'SİMİTÇİ SUSTU, SEN SÖYLE SÜMER'
HAİNLERLE KUCAK KUCAĞA OLANLARA SORACAĞIZ


MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, geçtiğimiz aylarda AKP İl Başkanı Rıza Sümer'in "Şehitlerimizin hesabını partimizden sormak insafsızlıktır" sözüne karşılık yaptığı açıklamada "İktidar olan senin partin, Kandil’le, İmralı ile kol kola olan, Oslo’da, Dolmabahçe' de hainlerle kucak kucağa olan yine senin partin. Tabi ki sana soracağız. Sana sormayıp ta simitçiye mi soracağız" şeklinde yaptığı açıklamaya hala cevap gelmemesi ve son zamanlarda şehit haberlerinin artması üzerine yeni bir açıklama yaptı. Başkan Adnan Kaya "Önceki gün Dağlıca'da 16 askerimizin, bu gün ise Iğdır'da 14 polisimizin hainlerin yaptığı alçak saldırı sonucu şehit haberini aldık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine ve Büyük Türk Milletine Başsağlığı ve sabır diliyorum. Üzüntümüz sonsuz öfkemizse bir o kadar kabarık. Sebep olanların da daha beter olması Allah'tan en büyük dileğimizdir" dedi.


ANALAR AĞLARKEN BAŞBAKANIN MAÇ KEYFİNDE…


Daha önce yaptığı açıklamadan bu yana, ne hükümet kanadından ne de iktidar partisinin yetkililerinden hiç bir açıklama gelmediğini belirten MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya "Sayın Sümer'in açıklamalarından sonra "simitçiye mi soracağız" demiştik. Bu güne kadar maalesef sorumuzu üstüne alan olmadı. Sayın Sümer,  bu şehitlerimizin hesabını vicdanı olan insanlar verir. "Analar ağlamasın" diye Anadolu'nun her karış toprağını kan ve gözyaşına çevirdiniz. Bu ülkenin kahraman evlatları hainler tarafından alçakça saldırıya uğrayıp can verirken senin Genel Başkanın maç keyfi yapıyor muydu, yapmıyor muydu? Dünya lideri diye hikâyeden lakap taktığınız kurucunuz ise şehitlerin geldiği gece bu milletten utanmadan televizyonlara çıkıp hala "400 vekil olsa bunlar olmazdı", çözüm sürecinde terör örgütü silah stokladı şeklinde konuşarak aymazlık yapabiliyor. Bunlara ne diyeceksin Rıza Sümer" şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83