2 YILDA 200 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET

Alanya Belediyesi'nden 2 yılda 200 çocuğa ücretsiz sünnet gerçekleştirildi.

2 YILDA 200 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET
Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetlerine devam ediliyor. Okulların sömestr tatiline girmesiyle 2016 yılının ilk sünnet organizasyonu bugün düzenlendi. 

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde, uzman sağlık personelleri tarafından gruplar halinde yapılan sünnet hizmetlerinin ilki bugün gerçekleştirildi. Bugün 16 çocuğun sünnet edildiği organizasyona Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve çocukların aileleri katıldılar. Okunan dua ile başlayan toplu sünnet programı çocukların sünnet edilmesi ile devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler ve erkeklik diploması verdi.

İKİ YILDA 200 ÇOCUK ÜCRETSİZ SÜNNET OLDU

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ‘’Belediye Başkanımız özellikle sosyal hizmetlere önem veriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bütün mahallelerde yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımızı sürekli ziyaret ederek her türlü ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Tevfik Hoca Evi’nde de yaşlılarımız ve çocuklarımız için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Son iki yılda 200 çocuğumuz ücretsiz sünnet edildi. Alanya Belediyesi olarak bundan sonra da ücretsiz sünnetlerimiz devam edecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlarımız Tevfik Hoca Evi’ne müracaat edebilir’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 12:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83