Alanyalılar Vecdet Öz'ü yalnız bırakmadı

Adalet Partisi'nin 3. Olağan Büyük Kongresi Ankara’da gerçekleştirildi. Kongreye Adalet Partisi Alanya İlçe Başkanı Suat Sait Güney ve İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan da katıldı. Adalet Partisi 3. Olağan Büyük Kongresi’nde seçime tek aday olarak giren Vecdet Öz Genel Başkanlığa seçildi.

Alanyalılar Vecdet Öz'ü yalnız bırakmadı

Adalet Partisi'nin 3. Olağan Büyük Kongresi Ankara’da gerçekleştirildi. Kongreye Adalet Partisi Alanya İlçe Başkanı Suat Sait Güney ve İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan da katıldı. Adalet Partisi 3. Olağan Büyük Kongresi’nde seçime tek aday olarak giren Vecdet Öz Genel Başkanlığa seçildi. Adalet Partisi'nin 3. Olağan Büyük Kongresi Altınpark ANFA Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel Başkan seçiminin de yapıldığı kongrede tek aday olarak seçime giren Vecdet Öz, 231 oyun 230'unu alarak Adalet Partisi'nin genel başkanlığa tekrar seçildi. Kongrede Adalet Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Suat Sait Güney ve  İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan da hazır bulundu. Başkan Güney ve Başkan Yardımcısı Doğan, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. 

banner111

"Bu kongreyle birlikte seçime girme yeterliliğimizi de almış olacağız"

Genel Başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulunan Öz, şunları kaydetti:"Bugün bizler için çok anlamlı bir gün. 1980 askeri darbesiyle kapatılan Adalet Partisi'nin 2015 senesinde kurulduktan sonra 6 yıl teşkilatlanma çalışmaları yapmıştır. 6. yılın sonunda bugün Allah nasip ederse bu kongreyle birlikte seçime girme yeterliliğimizi de almış olacağız. Bugün bir başka anlamlı günde Gaziantep'in Fransız işgalinden Kurtuluş'unun yüzüncü yılı olmasıdır. Bundan 100 yıl önce dedelerimiz Gaziantep'in dörtte birini şehit vererek bir destan yazdılar ve Gaziantep 'Gazi' unvanını aldı. Ne mutlu ki sizlere, böyle şerefli milletin evlatlarısınız. Bununla ne kadar gurur duysanız azdır."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83