ANTALYA'DA ÇAVUŞOĞLU ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

Antalya Havalimanı'nda partililer tarafından coşkuyla karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “1 Kasım’da terör siyaseti kaybetmiştir. Sırtını dağlara dayayanlar kaybetmiştir. Hassas günlerde elini taşın altına koymayanlar da kaybetmiştir” dedi.

ANTALYA'DA ÇAVUŞOĞLU ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

 AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olmasının ardından memleketi Antalya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'nu Antalya Havalimanı'nda yüzlerce partili konfeti ve meşalelerle karşıladı. VIP kapısından çıkan Çavuşoğlu ve diğer milletvekilleri, partilileri selamladı. Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın ve İl Başkanı Rıza Sümer, platformdan partilileri selamladı.

banner111
"SIRTINI DAĞLARA DAYAYANLAR KAYBETTİ"

Burada partililere seslenen Çavuşoğlu, “Seçim süresi boyunca hiçbir partiye siyasi eleştiri dışında saygısızlık yapmadık. Terör siyaseti kaybetmiştir. Sırtını dağlara dayayanlar kaybetmiştir. Hassas günlerde elini taşın altına koymayanlar da kaybetmiştir. Bizden başka Antalya'ya 'bir çivi çakacağım' diyen bir siyasi parti olmadı. Hiç ayrım yapmadan Antalya'nın her bir köşesine hizmet edeceğiz" diye konuştu.
Daha sonra Çavuşoğlu ve milletvekilleri bir restoranda AK Parti Antalya yöneticileriyle bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 13:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83