MECLİSTEN BAŞKAN YÜCEL'E KREDİ YETKİSİ

elediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında yapılan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında, Başkan Yücel’e, Belediye hizmet binasının yapımında İller Bankasından kredi kullanılması için yetki verildi.

MECLİSTEN BAŞKAN YÜCEL'E KREDİ YETKİSİ

 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu, Meydan, Cadde, Sokak, Park, Tesis ve Benzerlerine Ad Verme Komisyonu raporları ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünün dilekçeleri görüşülerek karara bağlandı.

banner111
YENİ HİZMET BİNASI VE GES KREDİSİ İÇİN YETKİ İSTENDİ

Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi Eğri Köprü yanındaki 24 dönümlük alana yapılacak akıllı hizmet binası ve Güneş Enerji Sistemleri (GES) için İller Bakansından kredi kullanılması ve kullanılacak kredi için Belediye Başkanına yetki verilmesi maddesi, oy çokluğu ile kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun 12. Maddesinde yer alan konuyla ilgili Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi Mimar Melike Nazifoğlu açıklamada bulundu. Meclis Üyesi Nazifoğlu açıklamasında, yeni hizmet binasının işlevselliği, konumu ve fiziki yapısı hakkına meclis üyelerine slayt gösterisi eşliğinde detaylı bilgi verdi.

ALANYA HALKINA YAKIŞIR BİR BİNA OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Belediye Hizmet Binası ve GES’te kullanılacak kredi için Meclisten yetki isteyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hizmet binasının projesi hazırlanırken ince elenip sık dokunduğunu söyledi.  Yücel, “Akıllı hizmet binamızın projeni hazırlarken Üniversitelerden, Şehir Plancılarından, Teknik Elemanlardan, Meclis Üyelerinden, Meslek Odaları ve Derneklerden fikir aldık, destek istedik. Teknik personelimiz Türkiye’deki ve yurt dışındaki hizmet binalarını inceledi. Planda tüm ayrıntılarına varıncaya kadar her şeyin düşünüldüğüne inanıyorum.  Alanya Belediyesine ve Alanya halkına yakışır bir bina olmasını temenni ediyorum” dedi.

YÜCEL, ORGANİZASYONLARDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Alanya Belediyesi’nin son bir ay içinde dört büyük ulusal ve  uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Yücel, Triathlon Dünya Kupası, Plaj Futbolu, Alanya Belediyesi Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması ve  Alanya Sanat Sergisi’nin düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına, sponsorlara ve Belediye personeline teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83