YENİ BARINAĞA HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT

Tabii Hayvan Sevgisi Derneği üyeleri, Demirtaş Mahallesi’nde inşaatı devam eden Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Dernek üyeleri, kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan yeni barınağı çok beğendiler.

YENİ BARINAĞA HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT

 HAYVANSEVERLERDEN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

banner111
Demirtaş Mahallesi’nde, Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisinde faaliyet gösterecek Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden hayvanseverler, barınaktaki hayvanlar için yapılacak üniteleri gezdiler. Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kenan Ersoy, Yeni barınak hakkında dernek üyeleri ve ziyarete katılan diğer hayvan severlere bilgi verdi. Büyük bir beğeni ve heyecanla barınağın yapımı devam eden bölümlerini inceleyen Hayvanseverler, bu derece kapsamlı bir merkezin startını verdiği için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.

BÖLGENİN EN KAPSAMLI HAYVAN BARINAĞI

Demirtaş Mahallesi’nde geçtiğimiz Temmuz ayında temeli atılan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi hayvan refahını sağlayacak modern tesisleri bünyesinde barındırıyor. Kedi ünitesi, 2 adet köpek bakım evi, hayvan bakım ünitesi ve klinik ünitesi olmak üzere 5 binadan oluşan merkez,  karantina bölümü, hasta bakım bölümü, yavrulu anne bölümü, hayvan müşahede bölümü, muayene odası, ameliyat odası,  gıda ve soğuk hava depolarıyla bölgenin en kapsamlı hayvan barınakları arasında yerini alacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83