ÇAVUŞOĞLU AŞURE DAĞITTI

Konyaaltı Kültür, Eğitim, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KONDER) tarafından muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, vatandaşlara tek tek aşure doldurarak ikram etti.

ÇAVUŞOĞLU AŞURE DAĞITTI

 Konyaaltı Kültür, Eğitim, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KONDER) tarafından dernek binası önünde aşure ikramı gerçekleştirildi. Aşure dağıtımına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rifat Durukan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

banner111
Aşure dağıtımı KONDER Başkanı Durali Kolpak’ın vatandaşlara aşure ikramı ile başladı. Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyleyen Başkan Kolpak, “Bugün burada dağıttığımız aşurenin kardeşlik ve birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Daha sonra Aşure kazanının başına geçen Mevlüt Çavuşoğlu, vatandaşlara tek tek aşure doldurarak ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83