ALTSO'DA SİGORTACI ZİRVESİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antalya Sigorta Acenteleri Derneği (ANSAD) işbirliğinde 04 Kasım 2015 Çarşamba günü sigorta temsilcilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ALTSO'DA SİGORTACI ZİRVESİ

 ALTSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, Başkan Yardımcısı Süleyman Özer, TARSİM Bölge Müdürü Mustafa Değer, ANSAD Başkanı İbrahim Düzenli, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu, ALKOD Başkanı Ömer Göker ve sigortacılar katıldı.

banner111
Toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetimi olarak her sektörün sorunlarına olduğu gibi sigorta sektörünün sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini belirterek, istişare toplantılarına devam edeceklerini söyledi.

ŞAHİN: “MECLİS OLUŞTURULDU”

Sigorta sektörünün yüksek düzeyde verimli olması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde Sigorta Acenteleri Meclisi oluşturulduğunu aktaran Başkan Şahin, “Sigorta meclisinin oluşturulmasının ardından sektöre kurumsal bir vizyon kazandırıldı. Yapılan araştırmalar, sigorta sektörümüzün bir model oluşumuna öncülük ettiğini ortaya koymuştur” diye konuştu.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TARSİM Bölge Müdürü Mustafa Değer, tarım sigortası konusunda yaşanan aksaklıklar ve çözümü hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Sigorta temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Değer, yeni gelişmeler hakkında da bilgiler aktardı.

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap ise göreve geldikleri zaman yönetim olarak kendilerine 10 madde belirlediklerini söyledi. 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde hedefledikleri 10 maddenin çoğunu gerçekleştirdiklerini açıklayan Kasap, sigortacıların sorunlarına çözüm bulmak adına her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83