SAVUT 3 MAÇTA 9 PUANUN SIRRINI AÇIKLADI

Alanyaspor Sportif Direktör Taner Savut: "Takımımızın zaten belli bir potansiyeli vardı ancak lige iyi başlayamamıştık. Sonrasında bir süreç yaşadık ve bu da takıma çok olumlu yansıdı" dedi.

SAVUT 3 MAÇTA 9 PUANUN SIRRINI AÇIKLADI

 PTT 1. Lig'in 11. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan takımımız hazırlıklarını bu sabah tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı. Antrenman daha sonra çabuk-kuvvet içeren istasyon çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaya hafif sakatlığı bulunan Caner Arıcı katılmadı. 

banner111
Sportif Direktör Taner Savut, lige iyi başlayamadıklarını ancak daha sonra toparlanma sürecine girdiklerini söyledi. Lige son 3 haftadır galip geldiklerini ve 5 haftadır kaybetmediklerini belirten Savut, "Bu hafta ligin iyi ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Henüz mağlubiyetleri yok. İyi bir maç olacağını düşünüyorum" dedi. 

Her maçı  kazanmak için sahaya çıktıklarını dile getiren Savut, "Kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu maça da öyle çıkacağız. İzleyenler keyif alacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Hak edenin kazanmasını temenni ediyoruz. Hak etmek istiyoruz ve yüzümüzün akı ile de sahadan çıkmak istiyoruz" diye konuştu. 

Alınan başarılı sonuçlarla birlikte takımı özgüveninin arttığını kaydeden Savut şöyle dedi: "Takımımızın zaten belli bir potansiyeli vardı ancak lige iyi başlayamamıştık. Sonrasında bir süreç yaşadık ve bu da takıma çok olumlu yansıdı. Takımın özgüveni arttı. Bizim için en önemli etken buydu. Özgüvenimizi kazandık ve bu bize çok büyük bir katkı sağladı. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz." 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83