ER: ALANYA'DA OYLARIMIZ AKP'YE KAYDI

1 Kasım Seçimleri'nde alınan sonuçları yorumlayan MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, "Matematiksel olarak bizden eksilen oylar belli ölçüde AKP'ye kaydı" dedi.

ER: ALANYA'DA OYLARIMIZ AKP'YE KAYDI

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, 1 Kasım Seçimleri'nde elde edilen sonuçları değerlendirdi. Er, "İnşallah 7 Haziran'dan sonra yaşanan sıkıntılar ortadan kalkar. Temennimiz, Türkiye'nin daha güzel günler yaşaması. Millet bize yeniden muhalefet etme görevini vermiştir. Biz de gücümüz nispetinde, elimizden geldiği kadar ülkemize muhalefet partisi olarak katkı sağlamaya çalışacağız. Ben Alanya'dan seçilen vekilleri tebrik ediyorum. İnşallah bölgemize hayırlı hizmetler yapmaları nasip olur" dedi.

'BİZ DE PAYIMIZI ALDIK'

7 Haziran Genel Seçimleri'ne oranla 1 Kasım Seçimleri'nde MHP'nin Alanya'daki oyunun azalması ve AKP'nin oyunun yükselmesiyle ilgili soruya da cevap veren Er, "Matematik hesabına baktığımız zaman MHP'den azalan oyların belli ölçüde AKP'ye kaydığını hep beraber görmekteyiz. Yoksa AKP İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı'ndan daha fazla çalışmış değil. Onlar da mutlaka gayret gösterdiler. Biz de elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Ancak ülke genelinde yaşanan gelişmeler Alanya'yı da etkiledi ve bundan biz de payımızı aldık diye düşünüyorum" dedi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 18:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83