İl Başkanı Kumbul "Gazipaşa'yı kazanacağız"

Antalya CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve yönetimi, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ali Yılmaz’ın adaylık açıklama törenine katıldı. Kumbul, ittifak partiyle birlikte Gazipaşa'yı da kazanacaklarını söyledi.

İl Başkanı Kumbul "Gazipaşa'yı kazanacağız"


CHP’li Yılmaz’ın adaylık açıklama töreninde konuşan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Gazipaşa’nın adayımızı nasıl bağrına bastığını hep birlikte gördük. 19 ilçemize bölgenizde adayımızı nasıl belirleyelim diye yazı gönderdik. Sadece Gazipaşa’dan önseçim talebi geldi. Bu da şunu gösteriyor, Gazipaşa’nın ne kadar çağdaş ve aydınlık olduğunun bir göstergesidir. Ben buradan önseçime giren bütün arkadaşlarımı medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu birlik ve beraberlik bize Gazipaşa’yı kazandıracaktır. Türkiye’nin birçok ilini CHP ve ittifak yaptığımız parti kazanacaktır” dedi.

“ÜZERİMİZDEKİ KARABULUTU DEMOKRASİDEN YANA OLAN VATANDAŞLARIMIZLA DAĞITACAĞIZ”

Gazipaşa adayı Mehmet Ali Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Kumbul, “Önümüzdeki genel seçimlerde ülkenin üzerine çöken Karabulutu demokrasiden, laiklikten, özgürlüklerden yana olan bütün vatandaşlarımızla beraber dağıtacağız. Şuna eminiz Gazipaşa’yı açık ara farkla kazanacağız. Uzun zamandır devam eden ittifak görüşmelerimiz var. Bundan dolayı adaylar geciktiğine dair bir algı var. Aslında hiçte geç kalmadık. Antalya’nın hemen hemen hiçbir ilçesinde başka bir partinin adayı belli değil. Biz aslında yola çok erken çıktık. İttifak görüşmelerimize erken başladık ve büyük oranla tamamladık. Burada bir tane belediyeyi fazla alalım derdinde değiliz. Biz sadece çocuklarımızın bu ülkede özgürce yaşayabilmesi ve laik bilimsel eğitim alabilmesi için bu ittifakı yapmamız boynumuzun borcu. 31 Mart’a düğün havasında meydanlarda halay çekeceğimize söz veriyoruz” sözlerine yer verdi.

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83