Osman Tarık Özçelik CHP örgütünü ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik Konaklı’da CHP örgütünü ziyaret etti.

Osman Tarık Özçelik CHP örgütünü ziyaretlerine devam ediyor


Özçelik, İlçe Başkanı Bülent Kandemir, mevcut İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Yöneticileri, Gençlik Kolları Yöneticileri, mevcut Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Konaklı’da CHP’lilerle buluştu. 
Toplantıya katılan CHP Mahalle Temsilcileri, Bölge Yöneticileri, Alanya’nın Batı bölgesindeki mahallelerden katılan partililerin Osman Tarık Özçelik’e çok yoğun ilgi ve sevgi gösterdikleri gözlemlendi.
Toplantıda Özçelik’e, Alanyamızın mevcut ekonomik, sosyal, temel bayındırlık hizmetleri ve geleceğine dair değerlendirmeler yapılarak çok sayıda soru yöneltildi. Özellikle kırsal mahallerden toplantıya gelenlerin temel bayındırlık hizmetleri konusundaki ihtiyaçları dile getiren soruları dikkat çekti.
Osman Tarık Özçelik “Dürütslük, Şeffaf ve Adil Yönetim“ dedi.
Osman Özçelik yaptığı açıklamada; “Maalesef Alanyamız hak ettiği değeri bir türlü görmedi. 2024 yılında hala yol, su, elektrik, imar gibi temel bayındırlık hizmetlerindeki eksiklikleri, zafiyetleri, sorunları konuşuyorsak bu konuda bir yanlışlık var.” dedi. 
Özçelik’e “Bozuk yolların para yetersizliği nedeniyle yapılmadığını söylüyorlar” şeklinde değerlendirme yapıldı. Bu değerlendirme üzerine Özçelik, “4.650 milyon TL’lık Alanya Belediyesi bütçesi harcanması gereken yerlere sarfedilirse, Alanya’da temel bayırdırlık hizmetlerinde hiçbir eksik kalmaz, biz bunu vadediyoruz. Ben dürüst, geçmişi tertemiz bir insanım, 40 yıla yakındır ticari hayatın içerisindeyim, Üniversite Mütevelli Heyeti Üyesiyim, bütçe nasıl yönetilir gayet iyi bilirim” şeklinde konuştu.

banner111

Özçelik “Şehir kontrolsüz şekilde büyüdü ancak bu büyüme kontrolsüz olmanın en doğal sonucu olarak niteliksiz gerçekleşti. Şehrimizin temel bayındırlık hizmetleri konusunda dahi büyük problemleri devam ediyor. Şehrimiz çağdaş yaşama, geleceğin yaşam müştereklerine hazır değil. Yaşadığımız yere bağlı yaşam kalitemiz beklentilerimizin çok gerisinde. Şehrimizin sosyal yaşam olanakları adaletsiz, kültürel kimliğini tarif etmek neredeyse imkânsız, dış dünyaya bir kalite önermesi yok. Önümüzdeki günlerde vizyon projelerimizi ve Alanyamıza değer katacak önerilerimizi detaylı projeler halinde vatandaşlarımız ile paylaşacağız.” dedi.
Başkan Adayı Özçelik, sözlerinin devamında; “Alanya değişim istiyor, Alanya’da değişim zamanı çoktan gelmiştir. Adaletli ve dürüst yönetmek, hemşehrilerimize kaliteli yaşam olanakları sunmak, Alanyamıza değer katmak için yola çıktık. Alanya’da yaşayan herkesin desteğini istiyorum.” Diyerek sözlerini bitirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83