Başkan Yücel: Sizlerle gurur duyduk

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, madalya ve kupalarıyla birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, şampiyona sevinçlerini paylaştılar.

Başkan Yücel: Sizlerle gurur duyduk
30 Mart’ta Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde, 2.’lik elde eden Avsallar Arena Spor Kulübü’nden Selahattin Karakuş, Akdam Mahalle Muhtarı İbrahim Doğan ve Bayanlarda Türkiye 5.si Vasilka Gençevaşen Belediye Başkanı Yücel’i makamında ziyaret ettiler. Kupa ve madalya sevincini Yücel’le paylaşan sporcular, aynı zamanda İspanya’da düzenlenecek Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. 

“SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Şampiyonları başarılarından dolayı tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Amatör olsun profesyonel olsun, her zaman sporcularımızın yanındayız. Sizlerin başarıları bizi gururlandırıyor” dedi. 

Başkan Yardımcısı Adem Er’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin spor yatırımlarıyla ilgili de bilgi verdi. Yücel, mevcut spor tesislerinin geliştirilmesinin yanısıra gençlerin spor yapabileceği yeni tesislerin de sayısını arttırarak çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yücel’e desteği için teşekkür eden Vücut Geliştirme Şampiyonları, ziyaretlerini hatıra fotoğraflarla sonlandırdılar.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83