BÜYÜKŞEHİR'DEN BÜYÜK JEST

Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri spora teşvik etmek, spora ve sporcuya destek olmak için 19 ilçede 15 bin adet spor malzemesi yardımında bulundu. Öğretmenler ve öğrenciler yardımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR'DEN BÜYÜK JEST
Antalya'da eğitimin ve sporun en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediyesi, spor geleneği yaratmak, öğrencileri spora yönlendirmek ve geliştirmek amacıyla ilçelerdeki okullara spor malzemesi hediye ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Bir Okul Bir Umut, Umuda Doğru Yolculuk” projesi kapsamında 19 ilçedeki ilkokul ve ortaokula 15 bin adet spor malzemesi dağıtıldı.

EN UZAK KÖYLERE SPOR MALZEMESİ

'Sporun Başkenti Antalya' hedefiyle her zaman sporcuları ve öğrencileri destekleyen Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’dan Kaş’a, Antalya’nın en uzak ilçe ve mahallelerine ulaştı. Proje kapsamında 38 ilkokul ve ortaokulda öğrencilere, futbol forması, basketbol tişörtü, voleybol tişörtü, şort, spor çorabı, şapka, spor çantası, spor ayakkabısı hediye edildi. Okullara ise futbol topu, voleybol topu, basketbol topu, satranç takımı yardımında bulunuldu.

Öğretmenler ve öğrenciler yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e sonsuz teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83