ÇAKAR'IN İDDİALARI ALANYA'YI KIZDIRDI

Eski Hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yorumcu olarak yer aldığı "Beyaz Futbol" adlı programda, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nu eleştirerek dolaylı yoldan Multigroup Alanyaspor'u hedef aldı.

ÇAKAR'IN İDDİALARI ALANYA'YI KIZDIRDI

 Sosyal medyada eleştiri ve mesaj yağmuruna tutulan Ahmet Çakar'ın Alanyaspor'a olan bu ithamlarının ise nereden geldiği spor kamuoyu tarafından merak edilirken, Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise yaptığı açıklamada, "Gelişi güzel konuşan kulüp başkanları, yorumcular var. Biz bunları muhatap almıyoruz" diyerek ithamlara kulaklarının tıkalı olduğunu ve tek işlerinin çalışmak olduğunu söyledi. 

banner111
ÇAKAR'IN ALGI OPERASYONU! 

Bir spor programından daha çok, talk show programına benzetilen, Ertem Şener'in sunduğu Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Abdulkerim Durmaz'ın yorumcu olarak yer aldıkları Beyaz Futbol adlı spor programının son bölümünde gündem Türk hakemliğiydi. Galatasaray - Trabzonspor maçında 4 kırmızı kart çıkaran FİFA Kokartlı Hakem Deniz Ateş Bitnel ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun eleştiri bombardımanına tutulduğu programda, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, lafı dönüp dolaştırıp Multigroup Alanyaspor ve Antalyaspor'a getirdi. Üstü kapalı olarak Müftüoğlu'nun Alanyalı olmasından dolayı Multigroup Alanyaspor ve Antalyaspor'u koruduğunu ima eden Çakar, her iki Akdeniz takımının da bu yıl hakemlerden dolayı kaç puan kaybettiğini ise söylemedi. Spor kamuoyu tarafından Adana Demirspor tarafını kışkırttığı söylenilen Ahmet Çakar'ın, MHK Başkanı olamadığı veya yönetiminde yer alamadığı için MHK'yı ve Alanyaspor'u hedef aldığı düşünülüyor.  

MÜFTÜOĞLU'NA SATAŞTI 

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun bulunduğu makamı hak etmediğini ve oraya siyasi iradeyle getirildiğini savunan Çakar, şu ifadelere yer verdi: "Kuddusi, çok net söylüyorum. Seni oraya bazı kulüp başkanları getirdi. Seni oraya bazı siyasi iktidar gücü olan insanlar getirdi. Bunu sadece sen ve ben bilmiyoruz. Bunu Yıldırım Demirören de biliyor, basın mensupları da biliyor, kulüpçüler de biliyor. Bunu sokakta futbolla ilgilenen tüm Antalyalılar biliyor, tüm Alanyalılar biliyor. Yarın birgün şöyle tömhet altında kalırsın; bundan sonra söyleyeceklerim şimdilik senaryodur. Alanyalısın! Bu kadar devam etmende acaba farklı bir düşüncen mi var? Yarın birgün Alanyaspor Süper Lig'e çıkarsa, Antalya küme düşmekten kurtulursa.. Bunlar tamamıyla varsayım sakın yanlış düşünmeyin. Yarın birgün adama kulp takarlar. Madem Yıldırım Demirören MHK Başkanı Müftüoğlu'na kefil, sezon sonuna kadar görevden almaması lazım. Aklınız sıra bir hakemi parçaladınız, diğer hakemler için bunu neden söylemiyorum. Mesela sezonun ilk yarısında Fenerbahçe - Beşiktaş maçının hakemi Halis Özkahya için 'Neden Halis şöyle yaptı' diyemedin? Niçin kötü maçlar yönetti ama niye? Trabzon'un gazını almak için hakemi feda ettiniz. Sezon sonuna kadar maç vermeyeceksiniz. Zannediyorsunuz ki bu ateş sönecek. Hayır efendim bu ateş sönmeyecek" dedi.  

'GELİŞİ GÜZEL KONUŞANLAR VAR' 

Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başlayan Multigroup Alanyaspor'un Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde dün akşam yapılan antrenmanını başından sonuna kadar izleyen Başkan Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. 2-0 kazanılan Altınordu maçının zor geçtiğini söyleyen Başkan Çavuşoğlu, önlerinde çok önemli bir Adana Demirspor maçı olduğunu vurguladı. Adana Demirspor ile eşit puana sahip olduklarını hatırlatan Çavuşoğlu, "Adana'dan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. İyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Rakibimiz Adana Demirspor da bu ligin iyi takımlarından ve Süper Lig hedefi için büyük maddi harcamalar yapan bir kulüp. Ama biz de iyi bir takımız. İnşallah hayırlısı ile gider hayırlısı ile döneriz. Elimizden ne geliyorsa her şeyi yapacağız" dedi. Ahmet Çakar'ın Alanyaspor'u hedef alan açıklamaları için yorum yapmayan, fakat "Biz PTT 1. Lig'in iyi futbol oynayan takımlarındanız. Bu herkes biliyor" diyerek sözlerini sürdüren Başkan Çavuşoğlu, "Bazı kesimlerde gelişi güzel konuşanlar var, bazı kulüp başkanları da var, bazı yorumcular da var ama biz hiçbirini muhatap almıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. İşimizi yapmaya da devam edeceğiz. Alnımızın akıyla bu işi yapıyoruz. Amacımız bu ligde sonuna kadar mücadele etmek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83