"COŞKULU DEĞİLDİK MAÇI KAYBETTİK"

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Coşkulu olamadığımız için de maçı kaybettik. Bizim takımımız coşkulu bir takım. Arzu ve isteğini, hırsını sahaya yansıtan bir takım. Koşan ve mücadele eden bir takım. Bugün bunu yapamadığımız için rakibimiz kazandı" dedi.

"COŞKULU DEĞİLDİK MAÇI KAYBETTİK"
Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, iyi bir sonuçla dönerek avantaj elde etmek istedikleri Elazığ deplasmanında arzulu ve istekli futbol ortaya koyamadıklarını söyledi. Şu ana kadar 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldıklarını belirten Kalpar, "Göreve geldiğim günden beri yenilmemiştik. Kazanmış olduğumuz maçlarda arzu ve isteğimizi son damlasına kadar sahaya yansıtmıştık. Bu maçta istek kousunda biraz eksiğimiz vardı. Coşkulu olamadığımız için de maçı kaybettik. Bizim takımımız coşkulu bir takım. Arzu ve isteğini, hırsını sahaya yansıtan bir takım. Koşan ve mücadele eden bir takım. Bugün bunu yapamadığımız için rakibimiz kazandı" dedi. 

BAHANEYİ HİÇ SEVMEM

Sonuna kadar işi ciddiye alacaklarını ve daha önce olduğu gibi yine aynı şekilde mücadele ederek kazanmanın yollarını deneyeceklerini dile getiren Kalpar, "Özellikle bu konuda muzdaribim. İşin açığı maç öncesinde ben oyuncularımı daha istekli ve arzulu bekliyordum. Bunu göremediğim için de biraz üzülüyorum. Ben futbolculuğum döneminde de, teknik adamlığım döneminde de hiçbir zaman hiçbir şeyi bahane etmedim. Bahaneleri kesinlikle sevmem. Elimdeki bulunan oyuncuların hepsi en iyisini yapabilecek güce sahiplerdir. Bu bir takım oyunudur. Kim oynarsa oynasın, en doğrusunu, en iyisini yapmalıdır" diye konuştu. 

HAVA SOĞUK ZEMİN SERTTİ

Hava şartlarının da etken olduğunu kaydeden Kalpar şöyle dedi: "İlk defa böyle hava şartlarında oynadık. İster istemez bu yüzden hatalar yaptık. Zemin sertti. Bu nedenle topu ayağımızda fazla tutamadık. Tutamadığımız için  atak geliştiremedik. Yani bir sürü şeyler söylenebilir. Ama ana fikir olarak coşkumuz azdı. Bu olmadığı zaman kazanmak kolay olmuyor. Hiçbir zaman hakemlerle ilgili olumlu ya da olumsuz çok fazla konuşmadım. Onlar da insan. Yanlışlar ve hatalar yapabilir. Bunlar lehime de aleyhime de olabilir. Onun için hakemle ilgili bir şey söylemek istemiyorum"

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2015, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83