KAYMAKAM'IN FİNLİ KONUKLARI

Ankara Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ve Konsolos Lisa Uschansv-Eskelinen, Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret etti.

KAYMAKAM'IN FİNLİ KONUKLARI
Ankara Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ve Konsolos Lisa Uschansv-Eskelinen, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.
6 Aralık 1917 yılında bağımsızlığına kavuşan Finlandiya, Alanya Fahri Konsolosluğunca organize edilen kutlama programı için Alanya’ya gelen Ankara Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, Kaymakam Tanrıseven’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret, Ankara Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, ” Türkiye – Finlandiya arası çok iyi. Alanya’da yaşayan Finlandiyalılar Türkiye’den ve Alanya’dan çok memnunlar. 98. bağımsızlık günümüze katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN ”ALANYA TARİHİ ZENGİNLİĞİ OLAN BİR YER”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise, ”Alanya’da 2.000 civarında Finlandiya vatandaşı yerleşik olarak yaşamaktadır. Alanya çok kültürlü ve yabancılarla yaşamaya alışkın bir şehir. Herkes Alanya’da huzurlu bir şeklide yaşıyor. Bizlerde burada herkesin bir arada huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması için gerekli tedbirleri alıyoruz” dedi.
Ziyarete, Ankara Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, Konsolos Lisa Uschansv-Eskelinen ve Finlandiya Fahri Konsolosu Kuddüsi Müftüoğlu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 11:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83