FENERBAHÇE ALANYA ŞUBESİ'NDEN ÖRNEK PROJE

Fenerbahçe Spor Kulübü Alanya Şube Başkanı Hatice Ünsal, Fenerbahçe Futbol Okulu antrenörleri Murat Koç ve Kemal Kocaman, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik'i ziyaret ederek spor ve sosyal sorumluluk projesinin ilk adımlarını attılar.

FENERBAHÇE ALANYA ŞUBESİ'NDEN ÖRNEK PROJE

 Fenerbahçe Spor Kulübü Alanya Şube Başkanı Hatice Ünsal, Fenerbahçe Futbol Okulu antrenörleri Murat Koç ve Kemal Kocaman, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik'i ziyaret ederek spor ve sosyal sorumluluk projesinin ilk adımlarını attılar. Proje kapsamında, koruma altındaki çocuklara, şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına ve sosyal-ekonomik destek sağlanan çocuklara Fenerbahçe Futbol Okulu'nda ücretsiz futbol eğitimi verilecek. 

banner111
Fenerbahçe Spor Kulübü Alanya Şube Başkanı Hatice Ünsal, koruma altındaki çocuklara, şehit ve gazi çocuklarına ve sosyal-ekonomik destek sağlanan ailelerin çocuklarına yanlarında olduklarını hissettirmek istediklerini söyledi. Çocukları spora yönlendirerek hayata kazandırmak istediklerini belirten Ünsal, "Bu projeyle çocuklarımıza bir nebze de olsa katkı sağlamak istedik. Bu vesileyle kulüp olarak elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız" dedi

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83